ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
F18:3CN3
Birim:
g - Gram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
177 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Keten tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 17,093 g
Ceviz, iç, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 6,184 g
Kanola yağı » Sıvı ve katı yağlar 5,803 g
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ) » Sıvı ve katı yağlar 2,778 g
Kolza tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 2,465 g
Koyun, kuyruk yağı » Et ve et ürünleri 1,075 g
Ceviz, Pikan, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 1,053 g
Mısır yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,860 g
Zeytinyağı, sızma » Sıvı ve katı yağlar 0,641 g
Zeytinyağı, rafine » Sıvı ve katı yağlar 0,641 g
Zeytinyağı, riviera » Sıvı ve katı yağlar 0,621 g
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 0,570 g
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 0,562 g
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,506 g
Tirsi » Balık ve su ürünleri 0,495 g
Fındık kreması, kakaolu » Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler 0,468 g
Eski kaşar, Kars » Geleneksel gıdalar 0,383 g
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 0,367 g
Çam fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,357 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç » Et ve et ürünleri 0,309 g
Kavurma, et, Konya » Geleneksel gıdalar 0,291 g
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 0,277 g
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi » Et ve et ürünleri 0,269 g
Palamut » Balık ve su ürünleri 0,264 g
Devekuşu eti, göğüs » Et ve et ürünleri 0,246 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi » Et ve et ürünleri 0,235 g
Sucuk, Erzurum » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 0,228 g
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç » Et ve et ürünleri 0,226 g
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 0,202 g
Lüfer » Balık ve su ürünleri 0,201 g
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 0,200 g
Hamsi » Balık ve su ürünleri 0,197 g
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak » Et ve et ürünleri 0,185 g
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi » Et ve et ürünleri 0,182 g
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç » Et ve et ürünleri 0,182 g
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 0,171 g
Levrek, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 0,161 g
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 0,156 g
Barbunya (barbun) » Balık ve su ürünleri 0,144 g
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 0,140 g
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,134 g
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze » Meyve ve meyve ürünleri 0,132 g
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 0,129 g
Çipura, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 0,128 g
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 0,127 g
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 0,119 g
Susam tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,118 g
Haşhaş tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,116 g
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,116 g
Zeytin ezmesi, siyah » Meyve ve meyve ürünleri 0,102 g
Milföy hamuru, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,098 g
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 0,096 g
Isıl işlem görmüş sucuk, dana » Et ve et ürünleri 0,095 g
Fındık, iç, kavrulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 0,094 g
İstavrit » Balık ve su ürünleri 0,093 g
Keçi eti, bel » Et ve et ürünleri 0,092 g
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı » Süt ve süt ürünleri 0,087 g
Ayçiçek yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,086 g
Fındık yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,086 g
Döner, kıyma, çiğ » Et ve et ürünleri 0,084 g
Kuzu eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,082 g
Ezine peyniri » Geleneksel gıdalar 0,078 g
Çökelek, Çorum » Geleneksel gıdalar 0,077 g
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 0,075 g
Sütlü Çikolata, antepfıstıklı » Şeker ve şekerli ürünler 0,074 g
Kalkan » Balık ve su ürünleri 0,073 g
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 0,071 g
Kek, kakaolu » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,071 g
Peynir, tulum, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,070 g
Antep baklavası, fıstıklı » Geleneksel gıdalar 0,070 g
Fındık iç, beyazlatılmış » Meyve ve meyve ürünleri 0,069 g
Erzincan tulum peyniri » Geleneksel gıdalar 0,069 g
Yoğurt, Van » Geleneksel gıdalar 0,069 g
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik » Özel beslenme amaçlı gıdalar 0,068 g
Lokum, safranlı, antep fıstıklı, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 0,067 g
Baklava, cevizli, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 0,067 g
Jambon, piliç » Et ve et ürünleri 0,066 g
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 0,065 g
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 0,065 g
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 0,062 g
Çökelek, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,061 g
Baklava, fıstıklı, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,060 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Tokat » Geleneksel gıdalar 0,057 g
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 0,053 g
Yoğurt, Silifke, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,052 g
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 0,051 g
Bisküvi, bebe » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,050 g
Kuzu eti, bel » Et ve et ürünleri 0,049 g
Kayseri pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 0,049 g
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 0,048 g
Kabak çekirdeği, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 0,048 g
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 0,048 g
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 0,045 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Bursa » Geleneksel gıdalar 0,045 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, İzmir » Geleneksel gıdalar 0,044 g
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,044 g
Zargana » Balık ve su ürünleri 0,042 g
Koyun eti, but » Et ve et ürünleri 0,042 g
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,042 g
Çikolata, sütlü, fındıklı » Şeker ve şekerli ürünler 0,041 g
Koyun eti, kol » Et ve et ürünleri 0,039 g
Börek, peynirli, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,038 g
Koyun eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,035 g
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 0,035 g
Yumurta, bıldırcın, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,034 g
Yenilebilir sakatat, dana böbrek » Et ve et ürünleri 0,034 g
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 0,031 g
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 0,031 g
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 0,031 g
Yumurta, sarı, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,029 g
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 0,029 g
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 0,029 g
Kuzu eti, kol » Et ve et ürünleri 0,028 g
Emülsifiye et ürünü, salam, dana » Et ve et ürünleri 0,027 g
Midye, Akdeniz, kara midye » Balık ve su ürünleri 0,027 g
Kuzu eti, but » Et ve et ürünleri 0,027 g
kasap köfte, dana, çiğ » Et ve et ürünleri 0,026 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana » Et ve et ürünleri 0,025 g
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 0,025 g
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 0,024 g
Afyon pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 0,022 g
Kefal, sarı kulak » Balık ve su ürünleri 0,022 g
Sığır eti, bonfile » Et ve et ürünleri 0,021 g
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 0,020 g
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 0,020 g
Sığır eti, pirzola » Et ve et ürünleri 0,020 g
Yenilebilir sakatat, dana dil » Et ve et ürünleri 0,018 g
Yenilebilir sakatat, dana akciğer » Et ve et ürünleri 0,018 g
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 0,016 g
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 0,016 g
Badem ezmesi, Edirne » Geleneksel gıdalar 0,015 g
Yenilebilir sakatat, dana işkembe » Et ve et ürünleri 0,015 g
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 0,014 g
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 0,014 g
Mezgit » Balık ve su ürünleri 0,013 g
Karides, derin su pembe » Balık ve su ürünleri 0,013 g
Badem ezmesi, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,012 g
Yenilebilir sakatat, dana kalp » Et ve et ürünleri 0,011 g
Jambon, dana » Et ve et ürünleri 0,011 g
Yenilebilir sakatat, dana dalak » Et ve et ürünleri 0,010 g
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 0,010 g
Kefir, Ankara » Geleneksel gıdalar 0,010 g
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 0,010 g
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0,009 g
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0,009 g
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0,009 g
Berlam » Balık ve su ürünleri 0,008 g
Dondurma, yanıksı, Antalya » Geleneksel gıdalar 0,008 g
Maraş dondurması » Geleneksel gıdalar 0,008 g
Ayran, yayık, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 0,008 g
Sığır eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 0,008 g
Yenilebilir sakatat, dana beyin » Et ve et ürünleri 0,007 g
Kefal, pasifik (Rus kefali) » Balık ve su ürünleri 0,006 g
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0,005 g
Ayran, yayık, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,004 g
Kefir, Kars » Geleneksel gıdalar 0,004 g
Yumurta, tavuk, beyaz (ak) » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,001 g
Margarin, yemeklik » Sıvı ve katı yağlar 0,000 g
Yer fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,000 g
Badem, iç, kavulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 0,000 g
Zeytin, siyah, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 0,000 g
Zeytin, siyah, sele » Meyve ve meyve ürünleri 0,000 g
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli » Meyve ve meyve ürünleri 0,000 g
Zeytin, yeşil, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 0,000 g
Tahin, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Peynir, otlu, Van » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Yoğurt, süzme, Burdur » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Yoğurt, Silivri, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Tahin helvası, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Pastırma, Kastamonu » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık » Sıvı ve katı yağlar 0,000 g
Tahin, Konya » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Tahin helvası, İzmir » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Yoğurt, süzme, Konya » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik » Özel beslenme amaçlı gıdalar 0,000 g
Kakao, toz » Muhtelif gıda 0,000 g
Süt, insan, erişkin » Süt ve süt ürünleri 0,000 g
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.