ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
CHORL
Birim:
mg - Miligram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
121 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Yenilebilir sakatat, dana beyin » Et ve et ürünleri 2165 mg
Yumurta, sarı, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 1040 mg
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 875 mg
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 443 mg
Yenilebilir sakatat, dana dalak » Et ve et ürünleri 392 mg
Yenilebilir sakatat, dana akciğer » Et ve et ürünleri 377 mg
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 360 mg
Yenilebilir sakatat, dana böbrek » Et ve et ürünleri 300 mg
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 217 mg
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak » Et ve et ürünleri 204 mg
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 191 mg
Karides, derin su pembe » Balık ve su ürünleri 145 mg
Yenilebilir sakatat, dana işkembe » Et ve et ürünleri 105 mg
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 101 mg
Yenilebilir sakatat, dana kalp » Et ve et ürünleri 99 mg
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 93 mg
Kuzu eti, but » Et ve et ürünleri 90 mg
Kuzu eti, kol » Et ve et ürünleri 87 mg
Yenilebilir sakatat, dana dil » Et ve et ürünleri 86 mg
Zargana » Balık ve su ürünleri 85 mg
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 82 mg
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 81 mg
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 81 mg
Koyun eti, sırt » Et ve et ürünleri 80 mg
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 77 mg
Mezgit » Balık ve su ürünleri 77 mg
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 75 mg
Kuzu eti, sırt » Et ve et ürünleri 74 mg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 73 mg
Koyun eti, but » Et ve et ürünleri 72 mg
Koyun eti, kol » Et ve et ürünleri 71 mg
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 71 mg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 70 mg
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 70 mg
Edirne beyaz peyniri » Geleneksel gıdalar 70 mg
Kuzu eti, bel » Et ve et ürünleri 70 mg
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 69 mg
Koyun, kuyruk yağı » Et ve et ürünleri 68 mg
Sığır eti, bonfile » Et ve et ürünleri 67 mg
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 67 mg
Sığır eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 65 mg
Midye, Akdeniz, kara midye » Balık ve su ürünleri 65 mg
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 64 mg
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 64 mg
İstavrit » Balık ve su ürünleri 63 mg
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 63 mg
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç » Et ve et ürünleri 62 mg
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç » Et ve et ürünleri 62 mg
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 62 mg
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 62 mg
Berlam » Balık ve su ürünleri 61 mg
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 61 mg
Barbunya (barbun) » Balık ve su ürünleri 61 mg
Kefal, sarı kulak » Balık ve su ürünleri 60 mg
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 60 mg
Sığır eti, pirzola » Et ve et ürünleri 59 mg
Kefal, pasifik (Rus kefali) » Balık ve su ürünleri 58 mg
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 58 mg
Çipura, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 57 mg
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 56 mg
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 55 mg
Devekuşu eti, göğüs » Et ve et ürünleri 55 mg
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 54 mg
Levrek, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 54 mg
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 53 mg
Lüfer » Balık ve su ürünleri 53 mg
Palamut » Balık ve su ürünleri 53 mg
Döner, kıyma, çiğ » Et ve et ürünleri 52 mg
Hamsi » Balık ve su ürünleri 52 mg
Tirsi » Balık ve su ürünleri 51 mg
Kalkan » Balık ve su ürünleri 51 mg
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 51 mg
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 48 mg
Keçi eti, bel » Et ve et ürünleri 48 mg
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç » Et ve et ürünleri 48 mg
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 48 mg
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 46 mg
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 45 mg
Isıl işlem görmüş sucuk, dana » Et ve et ürünleri 44 mg
Kayseri pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 44 mg
Afyon pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 44 mg
Pastırma, Kastamonu » Geleneksel gıdalar 44 mg
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 44 mg
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 43 mg
kasap köfte, dana, çiğ » Et ve et ürünleri 43 mg
Jambon, piliç » Et ve et ürünleri 42 mg
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 39 mg
Kavurma, et, Erzurum » Geleneksel gıdalar 39 mg
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi » Et ve et ürünleri 38 mg
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 37 mg
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi » Et ve et ürünleri 37 mg
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 33 mg
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana » Et ve et ürünleri 33 mg
Emülsifiye et ürünü, salam, dana » Et ve et ürünleri 30 mg
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi » Et ve et ürünleri 30 mg
Jambon, dana » Et ve et ürünleri 29 mg
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 23 mg
Yoğurt, Van » Geleneksel gıdalar 18 mg
Yoğurt, süzme, Burdur » Geleneksel gıdalar 17 mg
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 12 mg
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 12 mg
Yoğurt, kaymaklı » Süt ve süt ürünleri 12 mg
Süt, insan, erişkin » Süt ve süt ürünleri 11 mg
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 11 mg
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 10 mg
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 10 mg
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 9 mg
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 8 mg
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 8 mg
Yumurta, tavuk, beyaz (ak) » Yumurta ve yumurta ürünleri 7 mg
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5) » Süt ve süt ürünleri 6 mg
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 5 mg
Ayran, yayık, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 1 mg
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0 mg
Ayçiçek yağı » Sıvı ve katı yağlar 0 mg
Zeytinyağı, sızma » Sıvı ve katı yağlar 0 mg
Zeytinyağı, riviera » Sıvı ve katı yağlar 0 mg
Zeytinyağı, rafine » Sıvı ve katı yağlar 0 mg
Fındık yağı » Sıvı ve katı yağlar 0 mg
Kanola yağı » Sıvı ve katı yağlar 0 mg
Mısır yağı » Sıvı ve katı yağlar 0 mg
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.