Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
2165 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1040 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
875 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
443 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
392 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
377 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
360 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
300 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
217 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
204 mg |
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
191 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
145 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
105 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
101 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
99 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
93 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
90 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
87 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
86 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
85 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
82 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
81 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
81 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
80 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
77 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
77 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
75 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
74 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
73 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
72 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
71 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
71 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
70 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
70 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
70 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
70 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
69 mg |
Koyun, kuyruk yağı
|
» Et ve et ürünleri |
68 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
67 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
67 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
65 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
65 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
64 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
64 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
63 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
63 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
62 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
62 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
62 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
62 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
61 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
61 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
61 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
60 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
60 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
59 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
58 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
58 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
57 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
56 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
55 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
55 mg |
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
54 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
54 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
53 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
53 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
53 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
52 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
52 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
51 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
51 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
51 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
48 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
48 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
48 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
48 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
46 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
45 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
44 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
44 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
44 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
44 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
44 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
43 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
43 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
42 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
39 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
39 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
38 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
37 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
37 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
33 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
33 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
30 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
30 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
29 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
23 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
18 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
17 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
12 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
12 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
12 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
11 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
11 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
10 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
10 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
9 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
8 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
8 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
7 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
6 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
5 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
1 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0 mg |
Ayçiçek yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 mg |
Zeytinyağı, sızma
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 mg |
Zeytinyağı, riviera
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 mg |
Zeytinyağı, rafine
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 mg |
Fındık yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 mg |
Kanola yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 mg |
Mısır yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 mg |