Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1037 IU |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
702 IU |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
586 IU |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
518 IU |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
313 IU |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
282 IU |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
231 IU |
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık
|
» Sıvı ve katı yağlar |
202 IU |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
198 IU |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
191 IU |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
177 IU |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
153 IU |
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
153 IU |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
145 IU |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
139 IU |
Margarin, yemeklik
|
» Sıvı ve katı yağlar |
137 IU |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
131 IU |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
98 IU |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
94 IU |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
75 IU |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
74 IU |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
69 IU |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
68 IU |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
64 IU |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
58 IU |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
57 IU |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
57 IU |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
53 IU |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
51 IU |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
50 IU |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
47 IU |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
46 IU |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
46 IU |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
45 IU |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
44 IU |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
42 IU |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
39 IU |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
39 IU |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
38 IU |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
37 IU |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
35 IU |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
33 IU |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
32 IU |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
31 IU |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
30 IU |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
29 IU |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
29 IU |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
25 IU |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
25 IU |
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
25 IU |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
17 IU |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
16 IU |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
12 IU |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
11 IU |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
11 IU |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
10 IU |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
10 IU |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
9 IU |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
9 IU |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
9 IU |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
8 IU |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
8 IU |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
7 IU |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
7 IU |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
6 IU |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
6 IU |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
6 IU |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
6 IU |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
5 IU |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
5 IU |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0 IU |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0 IU |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0 IU |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0 IU |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0 IU |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0 IU |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Koyun, kuyruk yağı
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Ayçiçek yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 IU |
Zeytinyağı, sızma
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 IU |
Zeytinyağı, riviera
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 IU |
Zeytinyağı, rafine
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 IU |
Fındık yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 IU |
Kanola yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 IU |
Mısır yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 IU |
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ)
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 IU |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
0 IU |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0 IU |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0 IU |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0 IU |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
0 IU |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
0 IU |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0 IU |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
0 IU |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0 IU |