ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
CHOCAL
Birim:
µg - Mikrogram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
118 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Çipura, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 25,9 µg
Tirsi » Balık ve su ürünleri 17,6 µg
Palamut » Balık ve su ürünleri 14,6 µg
İstavrit » Balık ve su ürünleri 12,9 µg
Hamsi » Balık ve su ürünleri 7,8 µg
Bisküvi, bebe » Tahıl ve tahıl ürünleri 7,1 µg
Zargana » Balık ve su ürünleri 5,8 µg
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık » Sıvı ve katı yağlar 5,0 µg
Lüfer » Balık ve su ürünleri 5,0 µg
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 4,8 µg
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 4,4 µg
Levrek, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 3,8 µg
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 3,8 µg
Barbunya (barbun) » Balık ve su ürünleri 3,6 µg
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 3,5 µg
Margarin, yemeklik » Sıvı ve katı yağlar 3,4 µg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 3,3 µg
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 2,5 µg
Midye, Akdeniz, kara midye » Balık ve su ürünleri 2,3 µg
Eski kaşar, Kars » Geleneksel gıdalar 1,9 µg
Yoğurt, kaymaklı » Süt ve süt ürünleri 1,9 µg
Peynir, tulum, Mersin » Geleneksel gıdalar 1,7 µg
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 1,7 µg
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 1,6 µg
Yoğurt, süzme, Konya » Geleneksel gıdalar 1,5 µg
Kalkan » Balık ve su ürünleri 1,4 µg
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 1,4 µg
Karides, derin su pembe » Balık ve su ürünleri 1,3 µg
Kefal, sarı kulak » Balık ve su ürünleri 1,3 µg
Mezgit » Balık ve su ürünleri 1,3 µg
Yumurta, bıldırcın, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 1,2 µg
Erzincan tulum peyniri » Geleneksel gıdalar 1,1 µg
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 1,1 µg
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 1,1 µg
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 1,1 µg
Yoğurt, süzme, Burdur » Geleneksel gıdalar 1,1 µg
Peynir, tulum, İzmir » Geleneksel gıdalar 1,0 µg
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 1,0 µg
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 1,0 µg
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0,9 µg
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 0,9 µg
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0,8 µg
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 0,8 µg
Ayran, yayık, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 0,8 µg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 0,8 µg
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5) » Süt ve süt ürünleri 0,7 µg
Peynir, otlu, Van » Geleneksel gıdalar 0,7 µg
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 0,6 µg
Koyun eti, kol » Et ve et ürünleri 0,6 µg
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 0,6 µg
Kavurma, et, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 0,4 µg
Koyun eti, but » Et ve et ürünleri 0,4 µg
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 0,3 µg
Kuzu eti, kol » Et ve et ürünleri 0,3 µg
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 0,3 µg
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 0,3 µg
Kuzu eti, bel » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Koyun eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 0,2 µg
Kuzu eti, but » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Sığır eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 0,2 µg
Kuzu eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,1 µg
Sığır eti, bonfile » Et ve et ürünleri 0,1 µg
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 0,0 µg
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 0,0 µg
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 0,0 µg
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0,0 µg
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 0,0 µg
Yumurta, beyaz, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,0 µg
Sığır eti, pirzola » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Devekuşu eti, göğüs » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Yenilebilir sakatat, dana beyin » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Yenilebilir sakatat, dana dil » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Yenilebilir sakatat, dana işkembe » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Yenilebilir sakatat, dana dalak » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Yenilebilir sakatat, dana böbrek » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Yenilebilir sakatat, dana kalp » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Yenilebilir sakatat, dana akciğer » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Döner, kıyma, çiğ » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Koyun, kuyruk yağı » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Ayçiçek yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,0 µg
Zeytinyağı, sızma » Sıvı ve katı yağlar 0,0 µg
Zeytinyağı, riviera » Sıvı ve katı yağlar 0,0 µg
Zeytinyağı, rafine » Sıvı ve katı yağlar 0,0 µg
Fındık yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,0 µg
Kanola yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,0 µg
Mısır yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,0 µg
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ) » Sıvı ve katı yağlar 0,0 µg
Keçi eti, bel » Et ve et ürünleri 0,0 µg
Edirne beyaz peyniri » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Ezine peyniri » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Yoğurt, Silivri, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Döner, et, Kastamonu, pişmiş » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş) » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Kavurma, et, Erzurum » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Kavurma, et, Konya » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.