ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
F16:1CN7
Birim:
g - Gram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
177 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Koyun, kuyruk yağı » Et ve et ürünleri 1,988 g
Kavurma, et, Konya » Geleneksel gıdalar 1,516 g
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 1,429 g
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 1,236 g
Yumurta, sarı, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 1,170 g
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 1,139 g
Hamsi » Balık ve su ürünleri 1,109 g
Döner, kıyma, çiğ » Et ve et ürünleri 1,032 g
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak » Et ve et ürünleri 0,964 g
Sucuk, Erzurum » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 0,894 g
Lüfer » Balık ve su ürünleri 0,854 g
Palamut » Balık ve su ürünleri 0,847 g
Isıl işlem görmüş sucuk, dana » Et ve et ürünleri 0,834 g
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 0,809 g
Barbunya (barbun) » Balık ve su ürünleri 0,807 g
Zeytinyağı, rafine » Sıvı ve katı yağlar 0,803 g
Zeytinyağı, riviera » Sıvı ve katı yağlar 0,755 g
Zeytinyağı, sızma » Sıvı ve katı yağlar 0,727 g
Tirsi » Balık ve su ürünleri 0,712 g
Erzincan tulum peyniri » Geleneksel gıdalar 0,668 g
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,648 g
Ezine peyniri » Geleneksel gıdalar 0,637 g
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 0,635 g
Peynir, tulum, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,616 g
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 0,582 g
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç » Et ve et ürünleri 0,555 g
Yumurta, bıldırcın, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,546 g
Keçi eti, bel » Et ve et ürünleri 0,544 g
İstavrit » Balık ve su ürünleri 0,525 g
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç » Et ve et ürünleri 0,512 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç » Et ve et ürünleri 0,482 g
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 0,481 g
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi » Et ve et ürünleri 0,428 g
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 0,420 g
kasap köfte, dana, çiğ » Et ve et ürünleri 0,390 g
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 0,366 g
Kefal, sarı kulak » Balık ve su ürünleri 0,362 g
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 0,356 g
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 0,353 g
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 0,348 g
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 0,338 g
Zargana » Balık ve su ürünleri 0,327 g
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 0,327 g
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı » Süt ve süt ürünleri 0,326 g
Kayseri pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 0,322 g
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 0,311 g
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 0,306 g
Eski kaşar, Kars » Geleneksel gıdalar 0,294 g
Emülsifiye et ürünü, salam, dana » Et ve et ürünleri 0,293 g
Çipura, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 0,288 g
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,283 g
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,260 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi » Et ve et ürünleri 0,258 g
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze » Meyve ve meyve ürünleri 0,257 g
Levrek, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 0,243 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana » Et ve et ürünleri 0,235 g
Koyun eti, but » Et ve et ürünleri 0,234 g
Kuzu eti, bel » Et ve et ürünleri 0,233 g
Kalkan » Balık ve su ürünleri 0,232 g
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 0,220 g
Kanola yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,220 g
Badem, iç, kavulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 0,210 g
Sığır eti, pirzola » Et ve et ürünleri 0,209 g
Peynir, otlu, Van » Geleneksel gıdalar 0,201 g
Sığır eti, bonfile » Et ve et ürünleri 0,199 g
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 0,197 g
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi » Et ve et ürünleri 0,192 g
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 0,188 g
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 0,164 g
Devekuşu eti, göğüs » Et ve et ürünleri 0,163 g
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 0,162 g
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 0,159 g
Zeytin ezmesi, siyah » Meyve ve meyve ürünleri 0,158 g
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 0,157 g
Zeytin, siyah, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 0,156 g
Koyun eti, kol » Et ve et ürünleri 0,154 g
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 0,154 g
Sütlü Çikolata, antepfıstıklı » Şeker ve şekerli ürünler 0,145 g
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 0,142 g
Antep baklavası, fıstıklı » Geleneksel gıdalar 0,138 g
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0,137 g
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 0,135 g
Fındık yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,134 g
Sığır eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 0,133 g
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 0,132 g
Yenilebilir sakatat, dana dil » Et ve et ürünleri 0,132 g
Badem ezmesi, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,132 g
Jambon, piliç » Et ve et ürünleri 0,131 g
Yoğurt, süzme, Konya » Geleneksel gıdalar 0,129 g
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik » Özel beslenme amaçlı gıdalar 0,129 g
Badem ezmesi, Edirne » Geleneksel gıdalar 0,128 g
Baklava, cevizli, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 0,127 g
Baklava, fıstıklı, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,127 g
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 0,126 g
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 0,125 g
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 0,121 g
Pastırma, Kastamonu » Geleneksel gıdalar 0,120 g
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik » Özel beslenme amaçlı gıdalar 0,120 g
Kefal, pasifik (Rus kefali) » Balık ve su ürünleri 0,119 g
Kuzu eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,117 g
Zeytin, yeşil, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 0,117 g
Koyun eti, sırt » Et ve et ürünleri 0,116 g
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 0,114 g
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 0,113 g
Afyon pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 0,109 g
Kuzu eti, but » Et ve et ürünleri 0,108 g
Margarin, yemeklik » Sıvı ve katı yağlar 0,107 g
Ayçiçek yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,105 g
Mısır yağı » Sıvı ve katı yağlar 0,105 g
Kuzu eti, kol » Et ve et ürünleri 0,103 g
Yoğurt, süzme, Burdur » Geleneksel gıdalar 0,097 g
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 0,096 g
Çikolata, sütlü, fındıklı » Şeker ve şekerli ürünler 0,096 g
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 0,096 g
Yenilebilir sakatat, dana işkembe » Et ve et ürünleri 0,094 g
Jambon, dana » Et ve et ürünleri 0,093 g
Midye, Akdeniz, kara midye » Balık ve su ürünleri 0,093 g
Tahin, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,089 g
Kefir, Ankara » Geleneksel gıdalar 0,089 g
Fındık iç, beyazlatılmış » Meyve ve meyve ürünleri 0,088 g
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 0,083 g
Fındık, iç, kavrulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 0,082 g
Zeytin, siyah, sele » Meyve ve meyve ürünleri 0,081 g
Çökelek, Çorum » Geleneksel gıdalar 0,080 g
Dondurma, yanıksı, Antalya » Geleneksel gıdalar 0,079 g
Çökelek, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,077 g
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık » Sıvı ve katı yağlar 0,076 g
Yenilebilir sakatat, dana böbrek » Et ve et ürünleri 0,072 g
Kakao, toz » Muhtelif gıda 0,070 g
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli » Meyve ve meyve ürünleri 0,070 g
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0,068 g
Kolza tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,068 g
Ayran, yayık, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 0,065 g
Tahin, Konya » Geleneksel gıdalar 0,064 g
Yoğurt, Silivri, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,061 g
Lokum, safranlı, antep fıstıklı, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 0,060 g
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 0,058 g
Haşhaş tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,051 g
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 0,048 g
Fındık kreması, kakaolu » Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler 0,047 g
Berlam » Balık ve su ürünleri 0,047 g
Ceviz, iç, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 0,045 g
Susam tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,040 g
Karides, derin su pembe » Balık ve su ürünleri 0,040 g
Kabak çekirdeği, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 0,038 g
Kek, kakaolu » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,037 g
Yoğurt, Van » Geleneksel gıdalar 0,036 g
Mezgit » Balık ve su ürünleri 0,034 g
Börek, peynirli, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,032 g
Yenilebilir sakatat, dana beyin » Et ve et ürünleri 0,032 g
Tahin helvası, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,031 g
Yenilebilir sakatat, dana dalak » Et ve et ürünleri 0,030 g
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 0,028 g
Tahin helvası, İzmir » Geleneksel gıdalar 0,027 g
Süt, insan, erişkin » Süt ve süt ürünleri 0,024 g
Maraş dondurması » Geleneksel gıdalar 0,022 g
Kefir, Kars » Geleneksel gıdalar 0,021 g
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 0,021 g
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 0,020 g
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,020 g
Keten tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,019 g
Yenilebilir sakatat, dana kalp » Et ve et ürünleri 0,019 g
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0,017 g
Milföy hamuru, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,017 g
Ayran, yayık, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,014 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, İzmir » Geleneksel gıdalar 0,013 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Tokat » Geleneksel gıdalar 0,012 g
Yer fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,011 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Bursa » Geleneksel gıdalar 0,009 g
Yenilebilir sakatat, dana akciğer » Et ve et ürünleri 0,008 g
Yumurta, tavuk, beyaz (ak) » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,000 g
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ) » Sıvı ve katı yağlar 0,000 g
Bisküvi, bebe » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,000 g
Çam fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,000 g
Ceviz, Pikan, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 0,000 g
Yoğurt, Silifke, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,000 g
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0,000 g
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.