ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
RETOL
Birim:
µg - Mikrogram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
133 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 4982 µg
Margarin, yemeklik » Sıvı ve katı yağlar 814 µg
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık » Sıvı ve katı yağlar 798 µg
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 691 µg
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ) » Sıvı ve katı yağlar 600 µg
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 559 µg
Yumurta, bıldırcın, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 509 µg
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 479 µg
Bisküvi, bebe » Tahıl ve tahıl ürünleri 416 µg
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı » Süt ve süt ürünleri 298 µg
Yumurta, sarı, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 259 µg
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 226 µg
Peynir, tulum, Mersin » Geleneksel gıdalar 226 µg
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 223 µg
Erzincan tulum peyniri » Geleneksel gıdalar 216 µg
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 206 µg
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 188 µg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 183 µg
Peynir, tulum, İzmir » Geleneksel gıdalar 180 µg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 175 µg
Peynir, otlu, Van » Geleneksel gıdalar 158 µg
Eski kaşar, Kars » Geleneksel gıdalar 157 µg
Edirne beyaz peyniri » Geleneksel gıdalar 133 µg
Yoğurt, süzme, Burdur » Geleneksel gıdalar 123 µg
Çökelek, Mersin » Geleneksel gıdalar 123 µg
Yoğurt, Van » Geleneksel gıdalar 111 µg
Ezine peyniri » Geleneksel gıdalar 107 µg
Çökelek, Çorum » Geleneksel gıdalar 99 µg
Yoğurt, Silifke, Mersin » Geleneksel gıdalar 85 µg
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 82 µg
Levrek, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 79 µg
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 78 µg
Yenilebilir sakatat, dana böbrek » Et ve et ürünleri 74 µg
Koyun, kuyruk yağı » Et ve et ürünleri 73 µg
Kayseri sucuğu » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 66 µg
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 65 µg
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 64 µg
Sucuk, Erzurum » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 60 µg
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 59 µg
İstavrit » Balık ve su ürünleri 57 µg
Lüfer » Balık ve su ürünleri 48 µg
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 46 µg
Midye, Akdeniz, kara midye » Balık ve su ürünleri 44 µg
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 43 µg
Yoğurt, kaymaklı » Süt ve süt ürünleri 40 µg
Yoğurt, süzme, Konya » Geleneksel gıdalar 36 µg
Yoğurt, çilekli, tam yağlı » Süt ve süt ürünleri 36 µg
Palamut » Balık ve su ürünleri 36 µg
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 35 µg
Hamsi » Balık ve su ürünleri 34 µg
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 34 µg
Zargana » Balık ve su ürünleri 33 µg
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 31 µg
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 31 µg
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 30 µg
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 29 µg
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 28 µg
Çipura, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 26 µg
Kefir, Ankara » Geleneksel gıdalar 24 µg
Kuzu eti, bel » Et ve et ürünleri 24 µg
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 21 µg
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 21 µg
Barbunya (barbun) » Balık ve su ürünleri 21 µg
Kuzu eti, sırt » Et ve et ürünleri 20 µg
Yoğurt, Silivri, İstanbul » Geleneksel gıdalar 19 µg
Kefal, sarı kulak » Balık ve su ürünleri 18 µg
Devekuşu eti, göğüs » Et ve et ürünleri 18 µg
Mezgit » Balık ve su ürünleri 17 µg
Koyun eti, sırt » Et ve et ürünleri 17 µg
Kuzu eti, but » Et ve et ürünleri 16 µg
Kavurma, et, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 16 µg
Kuzu eti, kol » Et ve et ürünleri 16 µg
Koyun eti, kol » Et ve et ürünleri 15 µg
Koyun eti, but » Et ve et ürünleri 15 µg
Kefal, pasifik (Rus kefali) » Balık ve su ürünleri 14 µg
Keçi eti, bel » Et ve et ürünleri 14 µg
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5) » Süt ve süt ürünleri 14 µg
Kalkan » Balık ve su ürünleri 14 µg
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 13 µg
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 13 µg
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 12 µg
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 12 µg
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 11 µg
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 11 µg
Kavurma, et, Konya » Geleneksel gıdalar 11 µg
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 10 µg
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 10 µg
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 9 µg
Tirsi » Balık ve su ürünleri 9 µg
Sığır eti, pirzola » Et ve et ürünleri 9 µg
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 9 µg
Yenilebilir sakatat, dana dalak » Et ve et ürünleri 8 µg
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 8 µg
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 8 µg
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 8 µg
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 8 µg
Döner, kıyma, çiğ » Et ve et ürünleri 7 µg
Kavurma, et, Erzurum » Geleneksel gıdalar 7 µg
Sığır eti, bonfile » Et ve et ürünleri 7 µg
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 7 µg
Sığır eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 7 µg
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 7 µg
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 7 µg
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 7 µg
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 7 µg
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş) » Geleneksel gıdalar 6 µg
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak » Et ve et ürünleri 6 µg
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 6 µg
Afyon pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 6 µg
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 6 µg
Yenilebilir sakatat, dana akciğer » Et ve et ürünleri 6 µg
Yenilebilir sakatat, dana dil » Et ve et ürünleri 6 µg
Karides, derin su pembe » Balık ve su ürünleri 5 µg
Yenilebilir sakatat, dana işkembe » Et ve et ürünleri 5 µg
Kayseri pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 4 µg
Yenilebilir sakatat, dana kalp » Et ve et ürünleri 3 µg
Börek, peynirli, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 3 µg
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 1 µg
Yenilebilir sakatat, dana beyin » Et ve et ürünleri 1 µg
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0 µg
Yumurta, beyaz, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 0 µg
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0 µg
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0 µg
Ayçiçek yağı » Sıvı ve katı yağlar 0 µg
Zeytinyağı, sızma » Sıvı ve katı yağlar 0 µg
Zeytinyağı, riviera » Sıvı ve katı yağlar 0 µg
Zeytinyağı, rafine » Sıvı ve katı yağlar 0 µg
Fındık yağı » Sıvı ve katı yağlar 0 µg
Kanola yağı » Sıvı ve katı yağlar 0 µg
Mısır yağı » Sıvı ve katı yağlar 0 µg
Mersin cezeryesi, cevizli » Geleneksel gıdalar 0 µg
Pastırma, Kastamonu » Geleneksel gıdalar 0 µg
Döner, et, Kastamonu, pişmiş » Geleneksel gıdalar 0 µg
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.