ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
05.02.0006
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 900 900 900
Enerji kJ 3766 3766 3766
Su g 0,00 0,00 0,00
Kül g 0,02 0,02 0,02
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 100,00 100,00 100,00
Karbonhidrat g 0,00 0,00 0,00
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Retinol µg 0 0 0
D vitamini, IU IU 0 0 0
D-3 vitamini (kolekalsiferol) µg 0,0 0,0 0,0
E vitamini α-TE 10,44 10,44 10,44
E vitamini, IU IU 15,56 15,56 15,56
Alfa-tokoferol mg 10,44 10,44 10,44
Yağ asitleri, toplam doymuş g 13,193 13,193 13,193
Yağ asitleri, toplam tekli doymamış g 30,171 30,171 30,171
Yağ asitleri, toplam çoklu doymamış g 52,236 52,236 52,236
Yağ asidi 16:0 (palmitik asit) g 10,306 10,306 10,306
Yağ asidi 17:0 (margarik asit) g 0,067 0,067 0,067
Yağ asidi 18:0 (stearik asit) g 2,055 2,055 2,055
Yağ asidi 20:0 (araşidik asit) g 0,421 0,421 0,421
Yağ asidi 22:0 (behenik asit) g 0,172 0,172 0,172
Yağ asidi 24:0 (lignoserik asit) g 0,172 0,172 0,172
Yağ asidi 16:1 n-7 cis (palmitoleik asit) g 0,105 0,105 0,105
Yağ asidi 18:1 n-9 cis (oleik asit) g 29,808 29,808 29,808
Yağ asidi 20:1 n-9 cis g 0,258 0,258 0,258
Yağ asidi 18:2 n-6 cis,cis g 51,375 51,375 51,375
Yağ asidi 18:3 n-3 all-cis g 0,860 0,860 0,860
Kolesterol mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.