ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
05.02.0009
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 900 900 900
Enerji kJ 3766 3766 3766
Su g 0,00 0,00 0,00
Kül g 0,04 0,04 0,04
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 100,00 100,00 100,00
Karbonhidrat g 0,00 0,00 0,00
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Retinol µg 0 0 0
D vitamini, IU IU 0 0 0
D-3 vitamini (kolekalsiferol) µg 0,0 0,0 0,0
E vitamini α-TE 13,12 13,12 13,12
E vitamini, IU IU 19,55 19,55 19,55
Alfa-tokoferol mg 13,12 13,12 13,12
Yağ asitleri, toplam doymuş g 15,583 15,583 15,583
Yağ asitleri, toplam tekli doymamış g 68,373 68,373 68,373
Yağ asitleri, toplam çoklu doymamış g 11,434 11,434 11,434
Yağ asidi 16:0 (palmitik asit) g 12,399 12,399 12,399
Yağ asidi 17:0 (margarik asit) g 0,096 0,096 0,096
Yağ asidi 18:0 (stearik asit) g 2,486 2,486 2,486
Yağ asidi 20:0 (araşidik asit) g 0,459 0,459 0,459
Yağ asidi 22:0 (behenik asit) g 0,143 0,143 0,143
Yağ asidi 16:1 n-7 cis (palmitoleik asit) g 0,755 0,755 0,755
Yağ asidi 18:1 n-9 cis (oleik asit) g 67,293 67,293 67,293
Yağ asidi 20:1 n-9 cis g 0,325 0,325 0,325
Yağ asidi 18:2 n-6 cis,cis g 10,812 10,812 10,812
Yağ asidi 18:3 n-3 all-cis g 0,621 0,621 0,621
Kolesterol mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.