ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
05.02.0010
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 900 900 900
Enerji kJ 3766 3766 3766
Su g 0,00 0,00 0,00
Kül g 0,01 0,01 0,01
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 100,00 100,00 100,00
Karbonhidrat g 0,00 0,00 0,00
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Retinol µg 0 0 0
D vitamini, IU IU 0 0 0
D-3 vitamini (kolekalsiferol) µg 0,0 0,0 0,0
E vitamini α-TE 10,09 10,09 10,09
E vitamini, IU IU 15,03 15,03 15,03
Alfa-tokoferol mg 10,09 10,09 10,09
Yağ asitleri, toplam doymuş g 15,860 15,860 15,860
Yağ asitleri, toplam tekli doymamış g 68,669 68,669 68,669
Yağ asitleri, toplam çoklu doymamış g 10,908 10,908 10,908
Yağ asidi 16:0 (palmitik asit) g 12,648 12,648 12,648
Yağ asidi 17:0 (margarik asit) g 0,124 0,124 0,124
Yağ asidi 18:0 (stearik asit) g 2,610 2,610 2,610
Yağ asidi 20:0 (araşidik asit) g 0,478 0,478 0,478
Yağ asidi 16:1 n-7 cis (palmitoleik asit) g 0,727 0,727 0,727
Yağ asidi 18:1 n-9 cis (oleik asit) g 67,627 67,627 67,627
Yağ asidi 20:1 n-9 cis g 0,315 0,315 0,315
Yağ asidi 18:2 n-6 cis,cis g 10,267 10,267 10,267
Yağ asidi 18:3 n-3 all-cis g 0,641 0,641 0,641
Kolesterol mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.