ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
Rakı (alk. ≥ % 40 hacmen)
|
11.02.0015 |
» İçecekler |
Ramazan pidesi
|
06.02.0034 |
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
Reçel, ahududu
|
09.02.0002 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, ayva
|
09.02.0008 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, böğürtlen
|
09.02.0011 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, çilek
|
09.02.0013 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, gül, Isparta
|
12.02.0154 |
» Geleneksel gıdalar |
Reçel, gül, Safranbolu
|
12.02.0045 |
» Geleneksel gıdalar |
Reçel, incir
|
09.02.0024 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, kayısı
|
09.02.0031 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, portakal
|
09.02.0039 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, şeftali
|
09.02.0042 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, vişne
|
09.02.0050 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Reçel, vişne, tatlandırıcılı, diyabetik
|
13.02.0009 |
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
Rezene, kök, sap
|
08.01.0056 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Roka
|
08.01.0057 |
» Sebze ve sebze ürünleri |