ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
05.02.0003
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,30
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 900 900 900
Enerji kJ 3766 3766 3766
Su g 0,00 0,00 0,00
Kül g 0,00 0,00 0,00
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 100,00 100,00 100,00
Karbonhidrat g 0,00 0,00 0,00
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Retinol µg 0 0 0
D vitamini, IU IU 0 0 0
D-3 vitamini (kolekalsiferol) µg 0,0 0,0 0,0
E vitamini α-TE 47,83 47,83 47,83
E vitamini, IU IU 71,27 71,27 71,27
Alfa-tokoferol mg 47,83 47,83 47,83
Yağ asitleri, toplam doymuş g 10,382 10,382 10,382
Yağ asitleri, toplam tekli doymamış g 30,917 30,917 30,917
Yağ asitleri, toplam çoklu doymamış g 54,071 54,071 54,071
Yağ asidi 14:0 (miristik asit) g 0,067 0,067 0,067
Yağ asidi 16:0 (palmitik asit) g 5,774 5,774 5,774
Yağ asidi 18:0 (stearik asit) g 3,308 3,308 3,308
Yağ asidi 20:0 (araşidik asit) g 0,249 0,249 0,249
Yağ asidi 22:0 (behenik asit) g 0,717 0,717 0,717
Yağ asidi 24:0 (lignoserik asit) g 0,268 0,268 0,268
Yağ asidi 16:1 n-7 cis (palmitoleik asit) g 0,105 0,105 0,105
Yağ asidi 18:1 n-9 cis (oleik asit) g 30,649 30,649 30,649
Yağ asidi 20:1 n-9 cis g 0,163 0,163 0,163
Yağ asidi 18:2 n-6 cis,cis g 53,985 53,985 53,985
Yağ asidi 18:3 n-3 all-cis g 0,086 0,086 0,086
Kolesterol mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.