ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
05.02.0005
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 900 900 900
Enerji kJ 3766 3766 3766
Su g 0,00 0,00 0,00
Kül g 0,04 0,04 0,04
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 100,00 100,00 100,00
Karbonhidrat g 0,00 0,00 0,00
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Retinol µg 0 0 0
D vitamini, IU IU 0 0 0
D-3 vitamini (kolekalsiferol) µg 0,0 0,0 0,0
E vitamini α-TE 25,43 25,43 25,43
E vitamini, IU IU 37,89 37,89 37,89
Alfa-tokoferol mg 25,43 25,43 25,43
Yağ asitleri, toplam doymuş g 7,724 7,724 7,724
Yağ asitleri, toplam tekli doymamış g 60,391 60,391 60,391
Yağ asitleri, toplam çoklu doymamış g 27,246 27,246 27,246
Yağ asidi 14:0 (miristik asit) g 0,057 0,057 0,057
Yağ asidi 16:0 (palmitik asit) g 4,856 4,856 4,856
Yağ asidi 17:0 (margarik asit) g 0,057 0,057 0,057
Yağ asidi 18:0 (stearik asit) g 1,730 1,730 1,730
Yağ asidi 20:0 (araşidik asit) g 0,545 0,545 0,545
Yağ asidi 22:0 (behenik asit) g 0,335 0,335 0,335
Yağ asidi 24:0 (lignoserik asit) g 0,143 0,143 0,143
Yağ asidi 16:1 n-7 cis (palmitoleik asit) g 0,220 0,220 0,220
Yağ asidi 18:1 n-9 cis (oleik asit) g 58,737 58,737 58,737
Yağ asidi 20:1 n-9 cis g 1,119 1,119 1,119
Yağ asidi 22:1 n-9 cis (erüsik asit) g 0,315 0,315 0,315
Yağ asidi 18:2 n-6 cis,cis g 20,879 20,879 20,879
Yağ asidi 18:3 n-3 all-cis g 5,803 5,803 5,803
Yağ asidi 18:3 n-6 all-cis g 0,564 0,564 0,564
Kolesterol mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.