ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
|
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
|
İğde, kültür, kuru
|
09.02.0023 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
|
Ihlamur, kurutulmuş
|
12.02.0039 |
» Muhtelif gıda |
|
İncir, Bursa Siyahı
|
09.01.0022 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
|
İncir, kuru, Aydın, dağlık kesim
|
12.02.0083 |
» Geleneksel gıdalar |
|
İncir, kuru, Aydın, ovalık kesim
|
12.02.0059 |
» Geleneksel gıdalar |
|
İncir, kuru, İzmir
|
12.02.0082 |
» Geleneksel gıdalar |
|
İrmik, buğday
|
06.02.0025 |
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
03.02.0005 |
» Et ve et ürünleri |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
03.02.0008 |
» Et ve et ürünleri |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
03.02.0013 |
» Et ve et ürünleri |
|
Isırgan
|
08.01.0022 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
İskilip turşusu, salatalık, Çorum
|
12.02.0114 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Ispanak
|
08.01.0023 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Ispanak, dondurulmuş
|
08.02.0021 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
İstavrit
|
04.01.0006 |
» Balık ve su ürünleri |
|
İzmit pişmaniyesi
|
12.02.0053 |
» Geleneksel gıdalar |
|
İzotonik sporcu içeceği
|
13.02.0023 |
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |