ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
|
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
|
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
04.01.0001 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Barbunya (barbun)
|
04.01.0002 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Berlam
|
04.01.0003 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Çipura, yetiştirme
|
04.01.0004 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Hamsi
|
04.01.0005 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
04.02.0001 |
» Balık ve su ürünleri |
|
İstavrit
|
04.01.0006 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Kalkan
|
04.01.0007 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Karides, derin su pembe
|
04.01.0008 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
04.01.0009 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Kefal, sarı kulak
|
04.01.0010 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Levrek, yetiştirme
|
04.01.0011 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Lüfer
|
04.01.0012 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Mezgit
|
04.01.0013 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Midye, Akdeniz, kara midye
|
04.01.0014 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Palamut
|
04.01.0015 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
04.02.0003 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Tirsi
|
04.01.0016 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
04.02.0002 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Zargana
|
04.01.0017 |
» Balık ve su ürünleri |