ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
04.01.0001 |
» Balık ve su ürünleri |
Barbunya (barbun)
|
04.01.0002 |
» Balık ve su ürünleri |
Berlam
|
04.01.0003 |
» Balık ve su ürünleri |
Çipura, yetiştirme
|
04.01.0004 |
» Balık ve su ürünleri |
Hamsi
|
04.01.0005 |
» Balık ve su ürünleri |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
04.02.0001 |
» Balık ve su ürünleri |
İstavrit
|
04.01.0006 |
» Balık ve su ürünleri |
Kalkan
|
04.01.0007 |
» Balık ve su ürünleri |
Karides, derin su pembe
|
04.01.0008 |
» Balık ve su ürünleri |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
04.01.0009 |
» Balık ve su ürünleri |
Kefal, sarı kulak
|
04.01.0010 |
» Balık ve su ürünleri |
Levrek, yetiştirme
|
04.01.0011 |
» Balık ve su ürünleri |
Lüfer
|
04.01.0012 |
» Balık ve su ürünleri |
Mezgit
|
04.01.0013 |
» Balık ve su ürünleri |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
04.01.0014 |
» Balık ve su ürünleri |
Palamut
|
04.01.0015 |
» Balık ve su ürünleri |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
04.02.0003 |
» Balık ve su ürünleri |
Tirsi
|
04.01.0016 |
» Balık ve su ürünleri |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
04.02.0002 |
» Balık ve su ürünleri |
Zargana
|
04.01.0017 |
» Balık ve su ürünleri |