ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0001
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9160
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 244 244 244
Enerji kJ 1022 1022 1022
Su g 1,22 1,22 1,22
Kül g 52,34 52,34 52,34
Protein g 7,56 7,56 7,56
Azot g 1,21 1,21 1,21
Yağ, toplam g 13,55 13,55 13,55
Karbonhidrat g 20,74 20,74 20,74
Lif, toplam diyet g 4,59 4,59 4,59
Tiamin mg 1,030 1,030 1,030
Riboflavin mg 0,126 0,126 0,126
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 2,479 2,479 2,479
Niasin mg 2,155 2,155 2,155
B-6 vitamini, toplam mg 0,047 0,047 0,047
Triptofan mg 19 19 19
Treonin mg 0 0 0
Izolosin mg 0 0 0
Lösin mg 0 0 0
Lizin mg 0 0 0
Metiyonin mg 0 0 0
Sistin mg 0 0 0
Fenilalanin mg 0 0 0
Tirozin mg 0 0 0
Valin mg 0 0 0
Arjinin mg 0 0 0
Histidin mg 0 0 0
Alanin mg 0 0 0
Aspartik asit mg 0 0 0
Glutamik asit mg 3526 3526 3526
Glisin mg 0 0 0
Prolin mg 0 0 0
Serin mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.