Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
1796 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1500 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
1490 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1468 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1451 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1420 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1368 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1284 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1259 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1238 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1203 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1196 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1182 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1179 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
1162 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1155 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1148 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1119 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1111 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1087 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1085 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
1080 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
1079 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1037 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1036 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1020 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
999 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
995 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
989 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
975 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
957 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
954 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
949 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
932 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
909 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
907 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
896 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
894 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
886 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
885 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
883 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
879 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
878 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
877 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
858 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
843 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
840 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
838 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
834 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
829 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
807 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
805 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
788 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
787 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
780 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
776 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
776 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
765 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
765 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
758 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
751 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
739 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
723 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
716 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
710 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
706 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
704 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
703 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
699 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
690 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
689 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
686 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
682 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
678 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
675 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
660 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
646 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
642 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
633 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
628 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
618 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
615 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
601 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
600 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
596 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
592 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
573 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
570 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
569 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
556 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
555 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
537 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
534 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
530 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
526 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
519 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
500 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
479 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
465 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
465 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
458 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
457 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
456 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
454 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
450 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
440 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
440 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
435 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
428 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
427 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
427 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
426 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
420 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
411 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
411 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
402 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
398 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
394 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
393 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
392 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
391 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
384 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
374 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
373 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
363 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
359 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
359 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
352 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
352 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
351 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
350 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
349 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
346 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
345 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
329 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
324 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
313 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
307 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
307 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
305 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
293 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
291 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
289 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
286 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
285 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
270 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
254 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
250 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
248 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
246 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
239 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
238 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
236 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
231 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
231 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
224 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
223 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
214 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
193 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
190 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
189 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
189 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
182 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
180 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
178 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
176 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
174 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
174 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
174 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
172 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
171 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
169 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
169 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
166 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
161 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
161 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
157 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
153 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
150 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
141 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
141 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
137 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
128 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
125 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
119 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
116 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
104 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
102 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
101 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
101 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
97 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
94 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
93 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
93 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
91 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
89 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
86 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
81 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
75 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
73 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
73 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
72 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
70 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
67 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
65 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
64 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
63 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
63 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
61 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
60 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
57 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
55 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
53 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
50 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
46 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
46 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
45 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
43 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
43 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
43 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
42 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
40 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
36 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
33 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
31 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
10 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
7 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |