Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
3099 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
546 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
482 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
475 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
424 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
380 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
377 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
376 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
366 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
354 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
354 mg |
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
352 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
350 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
348 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
336 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
335 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
330 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
314 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
313 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
310 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
309 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
307 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
304 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
298 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
293 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
292 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
289 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
288 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
288 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
285 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
279 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
276 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
273 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
271 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
267 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
263 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
258 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
251 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
249 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
241 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
239 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
238 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
236 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
235 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
234 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
229 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
228 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
226 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
223 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
221 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
217 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
217 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
215 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
215 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
214 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
213 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
213 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
209 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
209 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
207 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
206 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
204 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
203 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
199 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
198 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
197 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
196 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
196 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
191 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
191 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
190 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
188 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
185 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
184 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
182 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
182 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
179 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
176 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
175 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
174 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
173 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
173 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
171 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
169 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
165 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
162 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
161 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
161 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
160 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
159 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
158 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
158 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
155 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
155 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
152 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
151 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
147 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
146 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
145 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
143 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
140 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
139 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
139 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
138 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
137 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
137 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
136 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
134 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
133 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
132 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
131 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
130 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
129 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
128 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
127 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
126 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
124 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
123 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
123 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
120 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
119 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
119 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
118 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
117 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
116 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
115 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
115 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
114 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
114 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
113 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
113 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
109 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
105 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
104 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
103 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
97 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
97 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
96 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
95 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
94 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
94 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
92 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
91 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
90 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
90 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
88 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
86 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
84 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
83 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
83 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
82 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
81 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
80 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
79 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
77 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
74 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
73 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
73 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
73 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
71 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
71 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
70 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
68 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
68 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
63 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
62 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
58 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
57 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
56 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
56 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
56 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
55 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
55 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
53 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
53 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
52 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
51 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
50 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
50 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
50 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
49 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
47 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
47 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
45 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
45 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
44 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
43 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
43 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
43 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
42 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
41 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
41 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
41 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
37 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
35 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
35 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
32 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
28 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
27 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
27 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
26 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
26 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |