Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
2180 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
2052 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1988 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
1795 mg |
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
1577 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1370 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1362 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1343 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1316 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1253 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1225 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1150 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1108 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
1099 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1084 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1082 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1078 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1053 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1043 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1016 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1015 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
1012 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1009 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
989 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
974 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
972 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
922 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
922 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
918 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
890 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
882 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
876 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
867 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
855 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
839 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
835 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
830 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
830 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
824 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
821 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
819 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
816 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
794 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
791 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
788 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
785 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
783 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
782 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
781 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
771 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
761 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
760 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
750 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
744 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
735 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
730 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
707 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
707 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
701 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
695 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
683 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
676 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
675 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
671 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
671 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
665 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
660 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
647 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
645 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
643 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
634 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
630 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
625 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
616 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
610 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
610 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
610 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
589 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
577 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
574 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
560 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
559 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
557 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
555 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
554 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
551 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
538 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
538 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
537 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
536 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
493 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
491 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
482 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
479 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
467 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
467 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
455 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
443 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
442 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
433 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
432 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
432 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
422 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
421 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
416 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
408 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
407 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
406 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
403 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
398 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
392 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
388 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
379 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
372 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
372 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
367 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
358 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
357 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
353 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
351 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
350 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
349 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
347 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
338 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
335 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
335 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
335 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
327 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
321 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
312 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
304 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
303 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
303 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
302 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
300 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
282 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
274 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
272 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
262 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
261 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
255 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
249 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
241 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
236 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
234 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
232 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
231 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
226 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
224 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
218 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
217 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
213 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
209 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
203 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
199 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
195 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
193 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
190 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
189 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
185 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
180 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
171 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
171 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
171 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
166 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
164 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
162 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
159 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
158 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
154 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
151 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
148 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
145 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
136 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
133 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
131 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
130 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
129 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
127 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
126 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
121 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
121 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
118 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
116 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
113 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
112 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
109 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
107 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
105 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
103 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
102 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
96 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
94 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
94 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
93 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
92 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
90 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
86 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
82 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
82 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
77 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
77 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
71 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
69 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
67 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
67 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
66 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
64 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
60 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
58 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
51 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
50 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
50 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
48 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
47 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
41 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
41 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
39 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
32 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
29 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
28 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
23 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
21 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
18 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
10 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
6 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
5 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |