Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
8185 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
6139 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
5733 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
5709 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
5605 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
5149 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
5015 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
4768 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
4638 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
4437 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
4434 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
4355 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
3978 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3906 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
3732 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
3629 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3612 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
3597 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
3526 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
3454 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
3414 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
3377 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3362 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
3244 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3241 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
3227 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
3218 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
3206 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
3184 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
3183 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
3086 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
3071 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
3054 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
3034 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
3011 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
3011 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
2966 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
2961 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2955 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
2953 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
2953 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
2947 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
2945 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2913 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2892 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2890 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
2888 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2885 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
2882 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
2860 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
2854 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
2823 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2812 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
2802 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
2793 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
2792 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2784 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2759 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
2752 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2747 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
2746 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2737 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
2730 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2729 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
2712 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2710 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2707 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2703 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2701 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
2680 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2675 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2645 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
2641 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
2634 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
2632 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2621 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
2612 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2607 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2585 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2574 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2564 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
2554 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
2527 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2509 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
2480 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
2475 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
2454 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
2446 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
2439 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
2424 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
2421 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
2407 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2379 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
2342 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
2332 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
2325 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
2319 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
2318 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
2311 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2289 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
2288 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
2287 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
2273 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
2268 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2259 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
2253 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
2227 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2205 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
2180 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2176 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2176 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2171 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2166 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2159 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
2144 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
2133 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2091 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
2073 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
2046 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
2044 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
2032 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
2031 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
2030 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
2029 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2026 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1979 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1976 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1970 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1960 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1946 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1928 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1918 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1902 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1899 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
1892 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1876 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
1875 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
1872 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1835 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1834 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
1830 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
1827 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
1822 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1820 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1810 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1808 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
1780 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1721 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
1685 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1679 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1655 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1655 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
1648 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
1641 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
1630 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1594 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
1584 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
1578 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1542 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1542 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
1507 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
1491 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1482 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1464 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1396 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1376 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1314 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1310 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1298 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1297 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1290 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1253 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1232 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
1225 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
1225 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1200 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1193 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1159 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1141 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1137 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1099 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
985 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
978 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
958 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
958 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
917 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
902 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
860 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
809 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
804 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
753 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
702 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
672 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
631 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
614 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
605 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
600 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
590 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
574 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
573 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
555 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
550 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
539 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
486 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
486 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
472 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
472 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
462 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
452 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
447 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
420 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
355 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
324 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
320 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
314 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
277 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
250 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
212 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
207 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
206 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
155 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
150 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
141 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
130 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
121 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
79 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
71 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
65 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
30 mg |