Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
2005 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
1848 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1687 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1683 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1573 mg |
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
1572 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1433 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1295 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1270 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1220 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1219 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
1148 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1120 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1089 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1068 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
1044 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
1044 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1030 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
998 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
991 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
960 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
959 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
958 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
944 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
920 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
900 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
900 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
895 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
892 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
890 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
880 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
878 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
873 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
871 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
870 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
867 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
848 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
846 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
823 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
822 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
819 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
814 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
813 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
808 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
808 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
803 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
802 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
795 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
791 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
785 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
757 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
745 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
739 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
736 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
726 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
725 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
721 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
719 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
702 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
700 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
699 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
698 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
696 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
693 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
692 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
689 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
685 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
684 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
684 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
680 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
677 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
671 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
667 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
666 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
664 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
662 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
661 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
661 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
656 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
644 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
638 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
630 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
628 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
626 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
614 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
613 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
611 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
610 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
608 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
608 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
607 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
598 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
596 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
583 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
569 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
565 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
560 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
556 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
552 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
542 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
535 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
525 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
518 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
510 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
500 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
497 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
482 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
480 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
473 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
472 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
469 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
466 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
458 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
458 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
449 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
449 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
445 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
442 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
435 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
427 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
427 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
413 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
412 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
409 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
400 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
398 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
398 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
395 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
385 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
381 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
380 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
377 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
368 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
365 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
361 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
359 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
358 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
353 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
345 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
345 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
342 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
340 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
339 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
339 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
335 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
333 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
328 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
327 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
326 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
321 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
320 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
319 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
319 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
310 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
307 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
302 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
297 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
295 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
294 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
294 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
290 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
290 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
289 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
288 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
281 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
278 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
276 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
273 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
260 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
260 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
259 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
254 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
250 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
247 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
244 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
223 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
214 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
207 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
202 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
198 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
198 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
194 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
192 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
190 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
189 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
189 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
188 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
187 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
186 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
178 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
178 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
174 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
174 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
171 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
171 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
168 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
165 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
165 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
157 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
155 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
145 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
140 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
134 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
131 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
129 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
124 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
121 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
120 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
116 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
115 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
107 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
102 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
101 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
97 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
94 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
93 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
85 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
84 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
83 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
73 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
72 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
47 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
42 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
39 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
27 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
24 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
14 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |