Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
1978 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1441 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1379 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1328 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1273 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1245 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1226 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1211 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
1203 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
1202 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1193 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1176 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1172 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1136 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1127 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1121 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1114 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1110 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1108 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1096 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1077 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1058 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1056 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
1036 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1007 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
1002 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
993 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
985 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
981 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
975 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
968 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
965 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
962 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
952 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
947 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
938 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
937 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
921 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
912 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
888 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
886 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
880 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
877 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
868 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
865 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
864 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
853 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
843 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
836 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
828 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
827 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
820 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
811 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
804 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
803 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
800 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
790 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
786 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
785 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
784 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
784 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
769 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
768 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
765 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
762 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
758 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
755 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
754 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
750 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
750 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
739 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
735 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
734 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
732 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
730 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
729 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
727 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
723 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
720 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
719 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
716 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
716 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
707 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
707 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
703 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
703 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
699 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
697 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
695 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
691 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
686 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
682 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
659 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
650 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
649 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
644 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
639 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
628 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
617 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
615 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
612 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
611 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
606 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
606 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
603 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
593 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
586 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
579 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
578 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
577 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
572 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
571 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
569 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
560 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
555 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
547 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
544 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
542 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
538 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
538 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
530 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
516 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
498 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
494 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
492 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
490 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
483 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
483 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
481 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
473 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
466 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
454 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
449 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
440 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
436 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
431 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
430 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
428 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
427 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
419 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
418 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
416 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
415 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
414 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
414 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
413 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
411 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
410 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
409 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
381 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
379 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
379 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
375 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
355 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
354 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
348 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
348 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
324 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
307 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
289 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
289 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
282 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
278 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
277 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
272 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
262 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
262 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
260 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
257 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
257 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
252 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
247 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
242 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
242 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
240 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
231 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
229 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
225 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
224 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
223 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
222 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
221 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
213 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
210 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
206 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
191 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
189 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
187 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
185 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
183 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
181 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
168 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
167 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
160 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
158 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
152 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
150 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
149 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
148 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
142 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
141 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
140 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
135 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
130 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
127 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
121 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
115 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
110 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
109 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
108 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
106 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
100 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
91 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
91 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
89 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
88 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
87 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
77 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
68 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
56 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
55 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
54 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
50 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
49 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
21 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
15 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
11 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |