Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
996 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
920 mg |
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
917 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
898 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
884 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
872 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
852 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
762 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
732 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
674 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
621 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
608 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
606 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
601 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
597 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
590 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
585 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
583 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
580 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
578 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
576 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
573 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
563 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
558 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
552 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
549 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
545 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
544 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
544 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
543 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
541 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
540 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
539 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
537 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
534 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
526 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
525 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
518 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
515 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
513 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
510 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
508 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
507 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
506 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
504 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
503 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
501 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
496 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
494 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
489 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
488 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
488 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
487 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
482 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
481 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
475 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
473 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
471 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
470 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
464 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
461 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
460 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
457 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
455 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
450 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
447 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
445 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
442 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
437 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
436 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
435 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
434 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
434 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
430 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
426 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
422 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
418 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
416 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
415 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
410 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
406 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
404 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
401 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
397 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
387 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
381 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
379 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
378 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
375 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
373 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
368 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
368 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
363 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
358 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
354 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
353 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
352 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
344 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
343 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
340 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
333 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
331 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
329 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
323 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
321 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
319 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
312 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
309 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
302 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
291 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
286 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
286 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
283 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
282 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
280 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
279 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
275 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
275 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
272 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
271 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
266 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
259 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
252 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
249 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
248 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
247 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
243 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
238 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
236 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
233 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
232 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
231 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
231 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
229 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
227 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
224 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
217 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
215 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
214 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
212 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
211 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
209 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
202 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
201 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
201 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
199 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
199 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
195 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
194 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
192 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
186 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
186 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
182 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
179 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
179 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
164 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
164 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
161 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
158 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
156 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
155 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
155 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
153 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
151 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
150 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
149 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
144 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
144 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
144 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
143 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
137 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
136 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
133 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
130 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
125 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
125 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
125 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
125 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
122 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
119 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
119 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
116 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
115 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
111 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
105 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
104 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
103 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
98 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
97 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
92 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
90 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
90 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
88 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
86 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
86 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
83 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
80 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
80 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
77 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
75 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
75 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
74 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
73 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
72 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
71 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
69 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
67 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
62 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
59 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
58 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
54 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
53 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
53 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
52 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
51 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
50 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
50 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
47 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
38 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
34 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
29 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
29 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
26 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
25 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
21 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
16 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
14 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |