Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
3313 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
2456 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2094 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1984 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1854 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1766 mg |
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
1728 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1714 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1680 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1642 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1610 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1552 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1502 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1490 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1482 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1461 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1450 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
1422 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1414 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1385 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1382 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
1381 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1380 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
1367 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1342 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
1310 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1289 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
1279 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1276 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1266 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
1259 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
1241 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1239 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1233 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
1231 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1227 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
1222 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
1214 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1214 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1213 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1175 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
1170 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1168 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
1156 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1149 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1149 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1136 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
1134 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1126 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
1118 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1114 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1113 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
1111 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1098 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1092 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1086 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1083 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1076 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1075 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
1069 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
1065 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1060 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1047 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1034 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1030 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
1029 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1015 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1010 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
1008 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
977 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
976 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
973 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
956 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
949 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
945 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
936 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
931 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
926 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
921 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
917 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
880 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
879 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
866 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
848 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
842 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
840 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
838 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
827 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
821 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
817 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
808 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
793 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
786 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
769 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
754 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
751 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
748 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
747 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
731 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
726 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
715 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
702 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
701 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
694 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
691 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
673 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
667 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
655 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
653 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
652 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
652 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
632 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
628 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
606 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
592 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
592 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
556 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
548 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
530 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
526 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
524 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
520 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
512 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
509 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
507 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
503 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
501 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
500 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
492 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
469 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
465 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
464 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
462 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
455 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
448 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
447 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
428 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
427 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
413 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
392 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
392 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
381 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
372 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
368 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
358 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
358 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
348 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
328 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
309 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
308 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
293 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
284 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
283 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
267 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
262 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
252 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
251 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
247 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
241 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
229 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
228 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
223 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
212 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
209 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
208 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
204 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
201 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
198 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
197 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
194 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
192 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
192 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
190 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
189 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
188 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
183 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
180 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
179 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
171 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
171 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
171 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
168 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
166 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
166 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
160 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
160 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
158 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
157 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
155 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
154 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
154 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
153 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
151 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
150 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
142 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
141 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
140 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
138 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
136 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
134 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
131 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
130 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
128 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
127 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
126 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
126 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
125 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
115 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
115 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
112 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
108 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
106 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
105 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
104 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
97 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
97 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
82 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
80 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
61 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
50 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
44 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
37 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
30 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
27 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
25 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
23 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
17 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |