Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
2427 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1946 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1812 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1812 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1710 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1562 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1547 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1528 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
1522 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1457 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
1454 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1419 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1398 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1386 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1358 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1345 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
1305 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1302 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1300 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1264 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1238 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1236 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1235 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1200 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1187 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1173 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1162 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1138 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
1112 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1109 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1105 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1087 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
1079 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1063 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1053 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
1049 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1038 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1034 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1034 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
1034 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1030 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1030 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1029 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1022 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
1016 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1010 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1010 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1003 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1000 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
998 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
993 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
992 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
987 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
981 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
977 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
971 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
971 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
962 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
946 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
943 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
941 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
937 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
934 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
934 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
928 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
923 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
920 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
917 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
910 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
909 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
902 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
901 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
897 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
886 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
877 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
876 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
871 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
869 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
869 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
863 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
861 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
848 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
841 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
840 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
837 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
825 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
824 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
823 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
819 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
815 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
808 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
807 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
802 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
800 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
797 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
796 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
796 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
794 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
793 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
785 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
761 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
759 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
757 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
753 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
753 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
752 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
751 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
743 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
742 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
738 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
733 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
717 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
715 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
702 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
697 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
687 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
676 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
673 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
667 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
663 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
658 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
643 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
631 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
630 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
618 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
614 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
611 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
611 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
607 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
606 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
597 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
596 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
590 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
582 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
582 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
566 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
562 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
554 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
553 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
526 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
523 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
511 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
494 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
493 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
467 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
460 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
460 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
452 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
441 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
438 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
437 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
420 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
419 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
411 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
406 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
390 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
389 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
385 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
384 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
380 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
379 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
371 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
351 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
348 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
347 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
344 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
341 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
338 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
336 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
331 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
329 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
328 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
326 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
310 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
293 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
273 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
272 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
257 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
243 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
236 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
235 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
228 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
225 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
219 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
218 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
210 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
204 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
200 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
197 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
191 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
191 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
189 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
185 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
181 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
181 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
180 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
180 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
178 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
174 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
169 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
166 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
165 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
159 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
157 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
143 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
138 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
134 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
131 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
130 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
127 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
120 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
114 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
108 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
108 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
106 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
104 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
98 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
97 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
90 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
89 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
72 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
69 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
60 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
48 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
43 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
38 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
12 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |