Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
3198 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
2893 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2867 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
2816 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
2788 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
2755 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2669 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
2441 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
2352 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
2332 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
2250 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
2208 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
2193 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2178 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
2164 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
2160 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
2088 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
2013 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2001 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1937 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1932 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1932 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1912 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1885 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1862 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
1857 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1855 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1842 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1839 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1789 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1782 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1772 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1769 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1762 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1750 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1745 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1720 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
1706 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1681 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
1666 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
1666 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
1660 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1634 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
1617 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1611 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1603 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1602 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
1599 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1593 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
1581 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1580 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1575 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
1566 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1565 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1555 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1548 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1530 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1526 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1519 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1517 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1497 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1496 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
1494 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1489 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1482 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1479 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1473 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1463 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1456 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1445 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
1443 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1441 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1425 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1417 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1407 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1403 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1400 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
1400 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1396 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1371 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1369 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
1362 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1361 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1360 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
1350 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1344 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1341 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1337 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1332 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1316 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1312 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
1307 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
1306 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1281 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1270 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1266 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1246 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
1243 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
1235 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1218 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1213 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1201 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1175 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
1151 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
1142 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
1100 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1094 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
1048 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
1043 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1038 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1033 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1026 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1025 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
1025 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1015 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1010 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
1007 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
1005 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1000 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
990 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
972 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
972 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
967 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
964 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
954 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
951 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
946 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
942 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
938 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
923 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
910 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
910 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
908 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
903 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
882 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
875 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
862 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
859 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
855 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
837 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
832 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
831 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
830 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
827 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
819 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
814 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
806 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
795 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
792 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
782 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
781 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
777 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
758 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
753 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
749 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
733 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
729 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
721 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
718 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
716 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
704 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
697 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
695 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
677 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
672 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
668 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
665 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
665 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
657 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
631 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
630 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
621 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
578 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
554 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
549 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
539 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
532 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
528 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
526 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
521 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
495 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
489 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
459 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
434 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
434 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
421 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
413 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
410 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
399 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
386 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
381 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
372 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
369 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
361 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
359 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
357 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
355 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
344 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
334 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
327 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
327 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
310 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
310 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
291 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
284 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
278 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
275 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
273 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
245 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
237 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
234 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
221 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
215 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
213 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
204 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
200 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
178 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
174 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
169 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
129 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
124 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
100 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
97 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
87 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
73 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
25 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
11 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |