Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
3851 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
3672 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
3527 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
3281 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
3256 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2454 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2265 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
2131 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
1870 mg |
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
1847 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
1745 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
1712 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
1680 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
1673 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1666 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1628 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1593 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1569 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1544 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1542 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1536 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1515 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1503 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1493 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1462 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1459 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1413 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1410 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1397 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1364 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1360 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1327 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
1312 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1299 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1265 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1252 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1252 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
1239 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1224 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1219 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1198 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1192 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1183 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1162 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1146 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1140 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
1139 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1134 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1133 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1122 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
1109 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1081 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1077 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1073 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1065 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
1064 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
1062 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1057 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1057 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1047 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1045 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1042 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1028 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
1016 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1014 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1008 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1005 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
993 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
992 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
981 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
976 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
975 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
961 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
960 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
950 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
949 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
947 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
943 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
938 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
928 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
921 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
906 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
900 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
886 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
884 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
860 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
859 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
853 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
853 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
842 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
836 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
832 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
807 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
806 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
800 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
782 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
778 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
759 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
729 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
659 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
641 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
638 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
636 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
634 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
629 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
626 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
614 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
608 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
607 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
591 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
584 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
568 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
557 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
555 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
551 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
527 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
519 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
517 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
508 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
501 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
495 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
492 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
490 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
485 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
477 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
476 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
471 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
471 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
458 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
450 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
440 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
438 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
423 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
423 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
416 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
410 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
408 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
405 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
396 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
394 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
390 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
388 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
378 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
378 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
370 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
364 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
359 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
351 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
351 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
348 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
339 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
337 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
334 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
333 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
327 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
324 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
318 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
317 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
315 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
300 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
300 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
299 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
298 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
296 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
295 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
293 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
293 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
289 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
288 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
286 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
285 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
279 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
269 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
268 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
263 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
262 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
258 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
257 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
253 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
241 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
239 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
238 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
227 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
221 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
217 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
207 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
179 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
179 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
177 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
170 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
169 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
168 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
156 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
155 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
113 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
112 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
111 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
109 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
109 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
98 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
95 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
94 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
84 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
81 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
81 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
78 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
77 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
72 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
71 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
69 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
67 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
64 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
64 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
63 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
63 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
62 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
59 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
51 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
51 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
49 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
48 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
47 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
41 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
40 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
36 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
21 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
20 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |