Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
5170 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2640 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
2530 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2441 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
2396 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
2116 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2061 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
2053 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
2050 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
2012 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1993 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1958 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1948 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1945 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1929 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1912 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
1910 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1910 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1906 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1894 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1859 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1852 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1844 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1836 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1830 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1819 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
1779 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1755 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
1691 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1688 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1683 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
1679 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1668 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1665 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1647 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1634 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1631 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1617 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1615 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1606 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1599 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1596 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
1593 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1574 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
1571 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1557 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1556 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
1552 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
1527 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1506 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
1504 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1502 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1489 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
1481 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1450 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1447 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
1443 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1440 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
1438 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1435 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1418 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
1416 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1381 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1367 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1367 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
1358 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1357 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
1348 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1339 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
1319 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1306 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1302 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
1271 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1267 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1265 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1262 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1248 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1244 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
1241 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1240 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1235 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
1202 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
1177 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1175 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1166 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
1161 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
1156 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1143 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
1141 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1131 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1115 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
1106 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1078 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
1034 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1032 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1028 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1027 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
1027 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
1015 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
1011 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
1009 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1008 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
991 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
988 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
986 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
977 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
972 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
958 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
933 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
922 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
915 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
908 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
891 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
887 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
885 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
837 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
821 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
810 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
795 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
785 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
781 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
777 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
767 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
763 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
723 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
713 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
707 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
686 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
649 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
613 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
605 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
601 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
598 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
587 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
570 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
561 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
552 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
540 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
530 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
524 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
523 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
490 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
480 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
480 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
477 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
474 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
472 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
459 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
457 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
457 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
452 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
452 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
446 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
429 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
408 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
372 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
354 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
353 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
352 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
345 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
341 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
335 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
331 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
330 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
328 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
322 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
309 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
306 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
304 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
304 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
303 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
291 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
287 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
282 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
276 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
274 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
272 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
266 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
254 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
252 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
247 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
245 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
243 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
234 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
230 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
220 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
208 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
202 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
195 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
193 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
193 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
183 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
181 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
180 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
176 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
171 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
163 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
158 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
145 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
136 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
127 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
124 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
119 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
116 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
110 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
108 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
104 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
101 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
101 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
93 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
86 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
75 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
66 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
66 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
65 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
64 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
61 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
50 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
50 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
48 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
45 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
38 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
36 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
32 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
30 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
9 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |