Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
4845 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
4505 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
3911 mg |
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
3865 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
3645 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
3610 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
3369 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
3205 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
3190 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
3117 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
3113 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
3095 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
3087 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
2964 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2905 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2785 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2728 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
2625 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2624 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2620 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
2620 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
2608 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
2562 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
2540 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
2508 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
2479 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
2450 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2438 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
2433 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
2420 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
2383 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
2349 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2269 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
2262 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2234 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2232 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
2222 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
2203 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
2198 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
2188 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
2185 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
2166 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2165 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
2151 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
2143 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
2143 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
2115 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
2105 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2092 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
2074 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
2053 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
2044 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2019 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2015 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
2009 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
2002 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1993 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1970 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1943 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1910 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1858 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1855 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
1826 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1782 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1740 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
1739 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1738 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1717 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
1712 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1693 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
1691 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1689 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1652 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
1644 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1631 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1618 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1589 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1584 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1569 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1561 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1560 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1526 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1526 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1507 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1498 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1494 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
1486 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1486 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1480 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
1461 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
1437 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1435 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1415 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1366 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1323 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1285 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1279 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1236 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1218 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
1214 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1187 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1170 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1160 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
1153 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1142 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
1138 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
1132 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
1124 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
1120 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
1097 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1089 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
1084 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
1035 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1025 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
1022 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
983 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
960 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
955 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
954 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
949 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
935 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
930 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
913 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
869 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
861 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
855 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
854 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
848 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
843 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
831 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
830 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
821 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
801 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
743 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
740 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
736 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
671 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
638 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
635 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
631 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
629 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
610 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
594 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
572 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
567 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
552 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
539 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
516 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
514 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
509 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
509 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
499 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
486 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
486 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
476 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
464 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
455 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
450 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
442 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
437 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
431 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
422 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
417 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
414 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
410 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
407 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
389 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
383 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
379 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
377 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
363 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
363 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
355 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
355 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
353 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
348 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
340 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
339 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
330 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
328 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
328 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
324 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
324 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
322 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
321 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
320 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
312 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
310 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
302 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
297 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
280 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
273 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
270 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
269 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
264 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
257 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
254 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
252 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
250 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
246 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
241 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
240 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
235 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
226 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
226 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
224 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
215 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
206 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
200 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
187 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
184 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
178 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
155 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
144 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
130 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
124 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
117 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
116 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
110 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
103 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
85 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
82 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
65 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
59 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
47 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
47 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
33 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |