ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
01.02.0001
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 144 144 144
Enerji kJ 602 602 602
Su g 68,80 68,80 68,80
Kül g 0,79 0,79 0,79
Protein g 3,76 3,76 3,76
Azot g 0,59 0,59 0,59
Yağ, toplam g 4,44 4,44 4,44
Karbonhidrat g 22,21 22,21 22,21
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 13,05 13,05 13,05
Glukoz g 1,10 1,10 1,10
Fruktoz g 1,22 1,22 1,22
Laktoz g 5,24 5,24 5,24
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tiamin mg 0,061 0,061 0,061
Riboflavin mg 0,179 0,179 0,179
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 1,115 1,115 1,115
Niasin mg 0,078 0,078 0,078
B-6 vitamini, toplam mg 0,049 0,049 0,049
Triptofan mg 62 62 62
Treonin mg 106 106 106
Izolosin mg 158 158 158
Lösin mg 291 291 291
Lizin mg 320 320 320
Metiyonin mg 90 90 90
Sistin mg 43 43 43
Fenilalanin mg 131 131 131
Tirozin mg 121 121 121
Valin mg 187 187 187
Arjinin mg 43 43 43
Histidin mg 77 77 77
Alanin mg 96 96 96
Aspartik asit mg 127 127 127
Glutamik asit mg 486 486 486
Glisin mg 62 62 62
Prolin mg 319 319 319
Serin mg 131 131 131
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.