ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0002
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 243 243 243
Enerji kJ 1017 1017 1017
Su g 1,37 1,37 1,37
Kül g 53,46 53,46 53,46
Protein g 6,86 6,86 6,86
Azot g 1,10 1,10 1,10
Yağ, toplam g 14,50 14,50 14,50
Karbonhidrat g 18,78 18,78 18,78
Lif, toplam diyet g 5,03 5,03 5,03
Tiamin mg 1,584 1,584 1,584
Riboflavin mg 0,071 0,071 0,071
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 0,780 0,780 0,780
Niasin mg 0,602 0,602 0,602
B-6 vitamini, toplam mg 0,035 0,035 0,035
Triptofan mg 11 11 11
Treonin mg 0 0 0
Izolosin mg 0 0 0
Lösin mg 0 0 0
Lizin mg 0 0 0
Metiyonin mg 0 0 0
Sistin mg 0 0 0
Fenilalanin mg 0 0 0
Tirozin mg 0 0 0
Valin mg 0 0 0
Arjinin mg 0 0 0
Histidin mg 0 0 0
Alanin mg 0 0 0
Aspartik asit mg 0 0 0
Glutamik asit mg 4434 4434 4434
Glisin mg 0 0 0
Prolin mg 0 0 0
Serin mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.