ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0032
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,83
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9400
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 347 347 347
Enerji kJ 1450 1450 1450
Su g 12,18 12,18 12,18
Kül g 2,35 2,35 2,35
Protein g 12,88 12,88 12,88
Azot g 2,21 2,21 2,21
Yağ, toplam g 5,26 5,26 5,26
Karbonhidrat g 56,51 56,51 56,51
Lif, toplam diyet g 10,82 10,82 10,82
Tiamin mg 0,827 0,827 0,827
Riboflavin mg 0,166 0,166 0,166
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 3,759 3,759 3,759
Niasin mg 0,826 0,826 0,826
B-6 vitamini, toplam mg 0,188 0,188 0,188
Folat, gıda µg 42 42 42
Triptofan mg 176 176 176
Treonin mg 229 229 229
Izolosin mg 282 282 282
Lösin mg 718 718 718
Lizin mg 486 486 486
Metiyonin mg 331 331 331
Sistin mg 293 293 293
Fenilalanin mg 602 602 602
Tirozin mg 319 319 319
Valin mg 347 347 347
Arjinin mg 141 141 141
Histidin mg 148 148 148
Alanin mg 465 465 465
Aspartik asit mg 480 480 480
Glutamik asit mg 3241 3241 3241
Glisin mg 485 485 485
Prolin mg 1292 1292 1292
Serin mg 379 379 379
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.