ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0040
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 104 104 104
Enerji kJ 436 436 436
Su g 72,44 72,44 72,44
Kül g 0,28 0,28 0,28
Protein g 1,01 1,01 1,01
Azot g 0,16 0,16 0,16
Yağ, toplam g 0,30 0,30 0,30
Karbonhidrat g 22,77 22,77 22,77
Lif, toplam diyet g 3,19 3,19 3,19
Nişasta g 9,91 9,91 9,91
Sakaroz g 9,57 9,57 9,57
Glukoz g 1,13 1,13 1,13
Fruktoz g 2,95 2,95 2,95
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tiamin mg 0,030 0,030 0,030
Riboflavin mg 0,019 0,019 0,019
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 1,632 1,632 1,632
Niasin mg 1,250 1,250 1,250
E vitamini α-TE 0,64 0,64 0,64
E vitamini, IU IU 0,95 0,95 0,95
Alfa-tokoferol mg 0,64 0,64 0,64
Triptofan mg 23 23 23
Treonin mg 25 25 25
Izolosin mg 54 54 54
Lösin mg 100 100 100
Lizin mg 85 85 85
Metiyonin mg 34 34 34
Sistin mg 42 42 42
Fenilalanin mg 63 63 63
Tirozin mg 42 42 42
Valin mg 61 61 61
Arjinin mg 36 36 36
Histidin mg 23 23 23
Alanin mg 52 52 52
Aspartik asit mg 32 32 32
Glutamik asit mg 141 141 141
Glisin mg 49 49 49
Prolin mg 113 113 113
Serin mg 38 38 38
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.