ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
|
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
|
Çağ, kök
|
08.01.0101 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Çam fıstığı, kuru
|
07.02.0008 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Çavdar
|
06.01.0005 |
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
|
Çavdar unu
|
06.02.0008 |
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
|
Çay, kuşburnu
|
11.02.0018 |
» İçecekler |
|
Çay, siyah, kuru
|
11.02.0002 |
» İçecekler |
|
Ceviz, iç, kuru
|
09.01.0010 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
|
Ceviz, Pikan, kuru
|
09.01.0011 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
|
Çikolata, beyaz
|
10.02.0003 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
|
Çikolata, bitter
|
10.02.0004 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
|
Çikolata, sütlü
|
10.02.0005 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
|
Çikolata, sütlü, fındıklı
|
10.02.0016 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
|
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
13.02.0002 |
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
|
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
13.02.0003 |
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
|
Çilek
|
09.01.0012 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
|
Çilek suyu
|
09.02.0056 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
|
Çilek, dondurulmuş
|
09.02.0012 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
|
Çıntar mantarı
|
08.01.0103 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Cips, mısır
|
12.02.0030 |
» Muhtelif gıda |
|
Cips, patates
|
12.02.0031 |
» Muhtelif gıda |
|
Çipura, yetiştirme
|
04.01.0004 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Çiriş
|
08.01.0080 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Çoban çantası
|
08.01.0075 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Çökelek, Çorum
|
12.02.0093 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Çökelek, Mersin
|
12.02.0044 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Çörek otu
|
12.02.0003 |
» Muhtelif gıda |
|
Çorum leblebisi
|
12.02.0069 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Çöven, kök
|
08.01.0102 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Çubuk turşusu, salatalık, Ankara
|
12.02.0109 |
» Geleneksel gıdalar |