ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
|
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
|
Dana eti, bonfile
|
03.01.0004 |
» Et ve et ürünleri |
|
Dana eti, but
|
03.01.0006 |
» Et ve et ürünleri |
|
Dana eti, kol
|
03.01.0012 |
» Et ve et ürünleri |
|
Dana eti, kontrfile
|
03.01.0013 |
» Et ve et ürünleri |
|
Dana eti, pirzola
|
03.01.0014 |
» Et ve et ürünleri |
|
Deli kereviz
|
08.01.0082 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Deli maydanoz
|
08.01.0087 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Deniz börülcesi
|
08.01.0083 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Denizli leblebisi
|
12.02.0115 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Dereotu
|
08.01.0013 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Devekuşu eti, but
|
03.01.0015 |
» Et ve et ürünleri |
|
Devekuşu eti, göğüs
|
03.01.0016 |
» Et ve et ürünleri |
|
Dikenucu
|
08.01.0095 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Doğal zengin mineralli gazlı içecek, limon aromalı
|
11.02.0019 |
» İçecekler |
|
Dolambaç
|
08.01.0093 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Domates salçası
|
08.02.0033 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Domates suyu
|
08.02.0034 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Domates, doğranmış, konserve
|
08.02.0035 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Domates, kuru
|
08.02.0001 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Domates, sofralık
|
08.01.0015 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Domates, sofralık, kiraz
|
08.01.0014 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
12.02.0113 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
12.02.0129 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
12.02.0135 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Döner, kıyma, çiğ
|
03.02.0001 |
» Et ve et ürünleri |
|
Döner, piliç eti, çiğ
|
03.02.0002 |
» Et ve et ürünleri |
|
Dut, beyaz, kuru
|
09.02.0015 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
|
Dut, beyaz, sofralık
|
09.01.0013 |
» Meyve ve meyve ürünleri |