ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Gıda Türkomp Gıda Kodu Grup
Palamut 04.01.0015 » Balık ve su ürünleri
Pancar, kırmızı 08.01.0048 » Sebze ve sebze ürünleri
Pancar, kırmızı, yemeklik, Leyla 08.01.0068 » Sebze ve sebze ürünleri
Pancar, şeker 08.01.0046 » Sebze ve sebze ürünleri
Pastırma çemeni, Kayseri 12.02.0043 » Geleneksel gıdalar
Pastırma, Kastamonu 12.02.0128 » Geleneksel gıdalar
Patates nişastası 08.02.0008 » Sebze ve sebze ürünleri
Patates, kızartmalık, dondurulmuş 08.02.0002 » Sebze ve sebze ürünleri
Patates, nişastalık, beyaz etli, Lady Rosetta, Hermes 08.01.0050 » Sebze ve sebze ürünleri
Patates, sofralık, sarı, Marfona, Granola, Marabel 08.01.0051 » Sebze ve sebze ürünleri
Patlıcan, közlenmiş, konserve 08.02.0005 » Sebze ve sebze ürünleri
Patlıcan, kuru 08.02.0006 » Sebze ve sebze ürünleri
Patlıcan, uzun 08.01.0052 » Sebze ve sebze ürünleri
Patlıcan, yuvarlak, Topan 08.01.0053 » Sebze ve sebze ürünleri
Pazı 08.01.0054 » Sebze ve sebze ürünleri
Pekmez, Andız, Antalya 12.02.0050 » Geleneksel gıdalar
Pekmez, dut, Gümüşhane 12.02.0104 » Geleneksel gıdalar
Pekmez, dut, Kemaliye, Erzincan 12.02.0098 » Geleneksel gıdalar
Pekmez, harnup (keçiboynuzu), Antalya 12.02.0051 » Geleneksel gıdalar
Pekmez, incir, Manisa 12.02.0052 » Geleneksel gıdalar
Pekmez, üzüm, Çal, Denizli 12.02.0081 » Geleneksel gıdalar
Pekmez, üzüm, Güneydoğu Anadolu Bölgesi 12.02.0087 » Geleneksel gıdalar
Pekmez, üzüm, Kırşehir 12.02.0080 » Geleneksel gıdalar
Pekmez, üzüm, Ürgüp 12.02.0078 » Geleneksel gıdalar
Pestil, dut, Erzurum 12.02.0101 » Geleneksel gıdalar
Pestil, dut, Kemaliye, Erzincan 12.02.0099 » Geleneksel gıdalar
Pestil, üzüm, Gaziantep 12.02.0086 » Geleneksel gıdalar
Pestil, üzüm, Ürgüp, Nevşehir 12.02.0079 » Geleneksel gıdalar
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) 01.02.0003 » Süt ve süt ürünleri
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) 01.02.0004 » Süt ve süt ürünleri
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) 01.02.0020 » Süt ve süt ürünleri
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) 01.02.0006 » Süt ve süt ürünleri
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) 01.02.0021 » Süt ve süt ürünleri
Peynir, keçi 01.02.0007 » Süt ve süt ürünleri
Peynir, koyun 01.02.0008 » Süt ve süt ürünleri
Peynir, otlu, Van 12.02.0049 » Geleneksel gıdalar
Peynir, tulum, İzmir 12.02.0103 » Geleneksel gıdalar
Peynir, tulum, Mersin 12.02.0095 » Geleneksel gıdalar
Piliç eti, but 03.01.0039 » Et ve et ürünleri
Piliç eti, göğüs, derisiz 03.01.0040 » Et ve et ürünleri
Piliç eti, kanat 03.01.0041 » Et ve et ürünleri
Pırasa 08.01.0055 » Sebze ve sebze ürünleri
Pirinç unu 06.02.0024 » Tahıl ve tahıl ürünleri
Pirinç, Osmancık 06.02.0003 » Tahıl ve tahıl ürünleri
Portakal suyu 09.02.0038 » Meyve ve meyve ürünleri
Portakal suyu, konsantre 09.02.0037 » Meyve ve meyve ürünleri
Portakal, Navelina Göbekli çeşidi 09.01.0041 » Meyve ve meyve ürünleri
Portakal, Valensiya çeşidi 09.01.0042 » Meyve ve meyve ürünleri
Portakal, Washington Navel göbekli portakalı 09.01.0043 » Meyve ve meyve ürünleri
Puding, kakaolu, toz 10.02.0010 » Şeker ve şekerli ürünler
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.