Palamut
|
04.01.0015 |
» Balık ve su ürünleri |
Pancar, kırmızı
|
08.01.0048 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Pancar, kırmızı, yemeklik, Leyla
|
08.01.0068 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Pancar, şeker
|
08.01.0046 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Pastırma çemeni, Kayseri
|
12.02.0043 |
» Geleneksel gıdalar |
Pastırma, Kastamonu
|
12.02.0128 |
» Geleneksel gıdalar |
Patates nişastası
|
08.02.0008 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Patates, kızartmalık, dondurulmuş
|
08.02.0002 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Patates, nişastalık, beyaz etli, Lady Rosetta, Hermes
|
08.01.0050 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Patates, sofralık, sarı, Marfona, Granola, Marabel
|
08.01.0051 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Patlıcan, közlenmiş, konserve
|
08.02.0005 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Patlıcan, kuru
|
08.02.0006 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Patlıcan, uzun
|
08.01.0052 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Patlıcan, yuvarlak, Topan
|
08.01.0053 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Pazı
|
08.01.0054 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Pekmez, Andız, Antalya
|
12.02.0050 |
» Geleneksel gıdalar |
Pekmez, dut, Gümüşhane
|
12.02.0104 |
» Geleneksel gıdalar |
Pekmez, dut, Kemaliye, Erzincan
|
12.02.0098 |
» Geleneksel gıdalar |
Pekmez, harnup (keçiboynuzu), Antalya
|
12.02.0051 |
» Geleneksel gıdalar |
Pekmez, incir, Manisa
|
12.02.0052 |
» Geleneksel gıdalar |
Pekmez, üzüm, Çal, Denizli
|
12.02.0081 |
» Geleneksel gıdalar |
Pekmez, üzüm, Güneydoğu Anadolu Bölgesi
|
12.02.0087 |
» Geleneksel gıdalar |
Pekmez, üzüm, Kırşehir
|
12.02.0080 |
» Geleneksel gıdalar |
Pekmez, üzüm, Ürgüp
|
12.02.0078 |
» Geleneksel gıdalar |
Pestil, dut, Erzurum
|
12.02.0101 |
» Geleneksel gıdalar |
Pestil, dut, Kemaliye, Erzincan
|
12.02.0099 |
» Geleneksel gıdalar |
Pestil, üzüm, Gaziantep
|
12.02.0086 |
» Geleneksel gıdalar |
Pestil, üzüm, Ürgüp, Nevşehir
|
12.02.0079 |
» Geleneksel gıdalar |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
01.02.0003 |
» Süt ve süt ürünleri |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
01.02.0004 |
» Süt ve süt ürünleri |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
01.02.0020 |
» Süt ve süt ürünleri |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
01.02.0006 |
» Süt ve süt ürünleri |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
01.02.0021 |
» Süt ve süt ürünleri |
Peynir, keçi
|
01.02.0007 |
» Süt ve süt ürünleri |
Peynir, koyun
|
01.02.0008 |
» Süt ve süt ürünleri |
Peynir, otlu, Van
|
12.02.0049 |
» Geleneksel gıdalar |
Peynir, tulum, İzmir
|
12.02.0103 |
» Geleneksel gıdalar |
Peynir, tulum, Mersin
|
12.02.0095 |
» Geleneksel gıdalar |
Piliç eti, but
|
03.01.0039 |
» Et ve et ürünleri |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
03.01.0040 |
» Et ve et ürünleri |
Piliç eti, kanat
|
03.01.0041 |
» Et ve et ürünleri |
Pırasa
|
08.01.0055 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
Pirinç unu
|
06.02.0024 |
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
Pirinç, Osmancık
|
06.02.0003 |
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
Portakal suyu
|
09.02.0038 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Portakal suyu, konsantre
|
09.02.0037 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Portakal, Navelina Göbekli çeşidi
|
09.01.0041 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Portakal, Valensiya çeşidi
|
09.01.0042 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Portakal, Washington Navel göbekli portakalı
|
09.01.0043 |
» Meyve ve meyve ürünleri |
Puding, kakaolu, toz
|
10.02.0010 |
» Şeker ve şekerli ürünler |