Veri Bankası - Yüksek proteinli gıdalar - Türkomp | Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı
ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Bileşen :
Protein
Belirteç :
PROT
Birim :
g - Gram
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
66 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini) » Muhtelif gıda 45,28 g
Maya, hamur, kuru » Muhtelif gıda 39,05 g
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 34,83 g
Kavurma, et, Konya » Geleneksel gıdalar 31,71 g
Afyon pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 30,63 g
Kavurma, et, Erzurum » Geleneksel gıdalar 29,69 g
Buğday ruşeymi » Tahıl ve tahıl ürünleri 29,64 g
Kabak çekirdeği, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 28,89 g
Kayseri pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 28,56 g
Pastırma, Kastamonu » Geleneksel gıdalar 28,50 g
Eski kaşar, Kars » Geleneksel gıdalar 27,56 g
Çökelek, Mersin » Geleneksel gıdalar 27,37 g
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 26,99 g
Çökelek, Çorum » Geleneksel gıdalar 26,86 g
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 26,03 g
Döner, et, Kastamonu, pişmiş » Geleneksel gıdalar 25,94 g
Mercimek, kırmızı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 25,81 g
Kavurma, et, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 25,75 g
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 24,75 g
Kayısı çekirdeği, iç » Meyve ve meyve ürünleri 24,13 g
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 24,04 g
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 23,87 g
Sucuk, Erzurum » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 23,75 g
Yer fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 23,51 g
Bakla, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 23,07 g
Mercimek, yeşil, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 23,00 g
Börülce, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 22,88 g
Çörek otu » Muhtelif gıda 22,50 g
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 22,33 g
Fasulye, dermason, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 21,75 g
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 21,70 g
Çay, siyah, kuru » İçecekler 21,56 g
Çorum leblebisi » Geleneksel gıdalar 21,56 g
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 21,46 g
Denizli leblebisi » Geleneksel gıdalar 21,44 g
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 21,39 g
Tavşanlı leblebisi, Kütahya » Geleneksel gıdalar 21,34 g
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 21,27 g
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 21,25 g
Nane, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 21,19 g
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 21,13 g
Barbunya fasulyesi, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 21,07 g
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş) » Geleneksel gıdalar 21,06 g
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 20,99 g
Maydanoz, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 20,91 g
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 20,86 g
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 20,81 g
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 20,81 g
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 20,69 g
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 20,64 g
Tahin, Konya » Geleneksel gıdalar 20,62 g
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 20,61 g
Badem, iç, kavulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 20,57 g
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 20,53 g
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 20,43 g
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 20,39 g
Kayseri sucuğu » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 20,38 g
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 20,30 g
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 20,26 g
Zargana » Balık ve su ürünleri 20,24 g
Palamut » Balık ve su ürünleri 20,16 g
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 20,15 g
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 20,08 g
Karabiber, top » Muhtelif gıda 20,06 g
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 20,05 g
Tahin, İstanbul » Geleneksel gıdalar 20,03 g
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.