|
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
4982 µg |
|
Margarin, yemeklik
|
» Sıvı ve katı yağlar |
814 µg |
|
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık
|
» Sıvı ve katı yağlar |
798 µg |
|
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
691 µg |
|
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ)
|
» Sıvı ve katı yağlar |
600 µg |
|
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
559 µg |
|
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
509 µg |
|
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
479 µg |
|
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
416 µg |
|
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
298 µg |
|
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
259 µg |
|
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
226 µg |
|
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
226 µg |
|
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
223 µg |
|
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
216 µg |
|
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
206 µg |
|
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
188 µg |
|
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
183 µg |
|
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
180 µg |
|
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
175 µg |
|
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
158 µg |
|
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
157 µg |
|
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
133 µg |
|
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
123 µg |
|
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
123 µg |
|
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
111 µg |
|
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
107 µg |
|
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
99 µg |
|
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
85 µg |
|
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
82 µg |
|
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
79 µg |
|
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
78 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
74 µg |
|
Koyun, kuyruk yağı
|
» Et ve et ürünleri |
73 µg |
|
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
66 µg |
|
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
65 µg |
|
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
64 µg |
|
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
60 µg |
|
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
59 µg |
|
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
57 µg |
|
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
48 µg |
|
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
46 µg |
|
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
44 µg |
|
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
43 µg |
|
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
40 µg |
|
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
36 µg |
|
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
36 µg |
|
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
36 µg |
|
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
35 µg |
|
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
34 µg |
|
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
34 µg |
|
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
33 µg |
|
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
31 µg |
|
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
31 µg |
|
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
30 µg |
|
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
29 µg |
|
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
28 µg |
|
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
26 µg |
|
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
24 µg |
|
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
24 µg |
|
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
21 µg |
|
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
21 µg |
|
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
21 µg |
|
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
20 µg |
|
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
19 µg |
|
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
18 µg |
|
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
18 µg |
|
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
17 µg |
|
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
17 µg |
|
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
16 µg |
|
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
16 µg |
|
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
16 µg |
|
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
15 µg |
|
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
15 µg |
|
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
14 µg |
|
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
14 µg |
|
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
14 µg |
|
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
14 µg |
|
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
13 µg |
|
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
13 µg |
|
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
12 µg |
|
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
12 µg |
|
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
11 µg |
|
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
11 µg |
|
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
11 µg |
|
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
10 µg |
|
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
10 µg |
|
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
9 µg |
|
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
9 µg |
|
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
9 µg |
|
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
9 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
8 µg |
|
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
8 µg |
|
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
8 µg |
|
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
8 µg |
|
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
8 µg |
|
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
7 µg |
|
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
7 µg |
|
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
7 µg |
|
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
7 µg |
|
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
7 µg |
|
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
7 µg |
|
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
7 µg |
|
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
7 µg |
|
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
7 µg |
|
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
6 µg |
|
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
6 µg |
|
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
6 µg |
|
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
6 µg |
|
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
6 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
6 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
6 µg |
|
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
5 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
5 µg |
|
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
4 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
3 µg |
|
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3 µg |
|
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
1 µg |
|
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0 µg |
|
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0 µg |
|
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
0 µg |
|
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
0 µg |
|
Ayçiçek yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 µg |
|
Zeytinyağı, sızma
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 µg |
|
Zeytinyağı, riviera
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 µg |
|
Zeytinyağı, rafine
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 µg |
|
Fındık yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 µg |
|
Kanola yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 µg |
|
Mısır yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
0 µg |
|
Mersin cezeryesi, cevizli
|
» Geleneksel gıdalar |
0 µg |
|
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
0 µg |
|
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
0 µg |