Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
133,52 µg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
25,19 µg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
10,95 µg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
7,61 µg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
7,60 µg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
7,52 µg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
7,39 µg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
7,35 µg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
6,89 µg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
5,51 µg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
5,48 µg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
4,97 µg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
4,83 µg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
4,21 µg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
4,01 µg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
3,92 µg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
3,74 µg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
3,65 µg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
3,54 µg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
3,54 µg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
3,44 µg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
2,96 µg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
2,91 µg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2,79 µg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
2,73 µg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
2,67 µg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2,62 µg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2,58 µg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
2,58 µg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
2,56 µg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2,54 µg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
2,51 µg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
2,42 µg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
2,26 µg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
2,24 µg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
2,24 µg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2,23 µg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
2,23 µg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2,20 µg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
2,17 µg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
2,16 µg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
2,16 µg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
2,16 µg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
2,13 µg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
2,13 µg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
2,11 µg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
2,10 µg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
2,09 µg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
2,09 µg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
2,06 µg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,97 µg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1,93 µg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1,88 µg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
1,76 µg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1,76 µg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1,74 µg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
1,72 µg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
1,70 µg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1,70 µg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1,68 µg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1,67 µg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1,64 µg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1,62 µg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1,59 µg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1,58 µg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,57 µg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1,56 µg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
1,55 µg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,46 µg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,38 µg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,36 µg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
1,31 µg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
1,29 µg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1,28 µg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,22 µg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1,13 µg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1,13 µg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,09 µg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1,09 µg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1,03 µg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
1,02 µg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,01 µg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,98 µg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,98 µg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0,98 µg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,98 µg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
0,93 µg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,91 µg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,90 µg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,89 µg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
0,88 µg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,88 µg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,85 µg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,85 µg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,84 µg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,72 µg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,71 µg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,71 µg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,69 µg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,69 µg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,65 µg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,62 µg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,62 µg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,61 µg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
0,57 µg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,54 µg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
0,54 µg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
0,53 µg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,52 µg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,51 µg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,51 µg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,48 µg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,47 µg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,44 µg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,44 µg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0,43 µg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,42 µg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,42 µg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,42 µg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,41 µg |
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,41 µg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,41 µg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,40 µg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0,40 µg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,38 µg |
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,22 µg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,22 µg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,19 µg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0,17 µg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,16 µg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,16 µg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
0,16 µg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,15 µg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,14 µg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,13 µg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,08 µg |