|
Ayçiçek yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
47,83 mg |
|
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
40,22 mg |
|
Fındık yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
37,08 mg |
|
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ)
|
» Sıvı ve katı yağlar |
33,91 mg |
|
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
28,43 mg |
|
Kanola yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
25,43 mg |
|
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
24,79 mg |
|
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
23,65 mg |
|
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
21,80 mg |
|
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık
|
» Sıvı ve katı yağlar |
20,24 mg |
|
Fındık, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
18,93 mg |
|
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
13,31 mg |
|
Zeytinyağı, riviera
|
» Sıvı ve katı yağlar |
13,12 mg |
|
Zeytinyağı, rafine
|
» Sıvı ve katı yağlar |
11,96 mg |
|
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
11,49 mg |
|
Badem ezmesi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
11,25 mg |
|
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
10,98 mg |
|
Zeytin, siyah, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
10,54 mg |
|
Mısır yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
10,44 mg |
|
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
10,10 mg |
|
Zeytinyağı, sızma
|
» Sıvı ve katı yağlar |
10,09 mg |
|
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
9,42 mg |
|
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
8,55 mg |
|
Badem ezmesi, Edirne
|
» Geleneksel gıdalar |
8,35 mg |
|
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
8,26 mg |
|
Margarin, yemeklik
|
» Sıvı ve katı yağlar |
8,18 mg |
|
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
8,09 mg |
|
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
7,87 mg |
|
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
7,74 mg |
|
Zeytin, siyah, sele
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
7,33 mg |
|
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
7,08 mg |
|
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
6,96 mg |
|
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
6,60 mg |
|
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
5,26 mg |
|
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
5,16 mg |
|
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
5,10 mg |
|
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
4,79 mg |
|
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
3,64 mg |
|
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2,92 mg |
|
Zeytin, yeşil, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,91 mg |
|
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,45 mg |
|
Kabak çekirdeği, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2,38 mg |
|
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,36 mg |
|
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2,26 mg |
|
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2,09 mg |
|
Kayısı çekirdeği, iç
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,05 mg |
|
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,69 mg |
|
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
1,65 mg |
|
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,53 mg |
|
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,48 mg |
|
Antep fıstığı, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,47 mg |
|
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1,44 mg |
|
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,39 mg |
|
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,28 mg |
|
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,27 mg |
|
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,19 mg |
|
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,18 mg |
|
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1,06 mg |
|
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1,04 mg |
|
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,03 mg |
|
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1,03 mg |
|
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,00 mg |
|
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,88 mg |
|
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,81 mg |
|
Yaz helvası, cevizli, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,79 mg |
|
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,79 mg |
|
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
0,78 mg |
|
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,76 mg |
|
Baklava, cevizli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,76 mg |
|
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
0,71 mg |
|
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,69 mg |
|
Baklava, fıstıklı, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,66 mg |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,66 mg |
|
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,65 mg |
|
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,65 mg |
|
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,64 mg |
|
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,62 mg |
|
Tahin helvası, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,60 mg |
|
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,58 mg |
|
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,54 mg |
|
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,54 mg |
|
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,54 mg |
|
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,54 mg |
|
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,53 mg |
|
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,52 mg |
|
Zeytin ezmesi, siyah
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,44 mg |
|
Antep baklavası, fıstıklı
|
» Geleneksel gıdalar |
0,43 mg |
|
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,42 mg |
|
Tahin helvası, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,41 mg |
|
Kestane
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,41 mg |
|
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,38 mg |
|
Tahin, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,38 mg |
|
Ekmek, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,32 mg |
|
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,31 mg |
|
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
0,28 mg |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,28 mg |
|
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
0,27 mg |
|
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0,27 mg |
|
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,25 mg |
|
Tahin, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,24 mg |
|
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
0,24 mg |
|
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,23 mg |
|
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,23 mg |
|
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,21 mg |
|
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,21 mg |
|
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,20 mg |
|
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,20 mg |
|
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,20 mg |
|
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,20 mg |
|
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,19 mg |
|
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,19 mg |
|
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,18 mg |
|
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,18 mg |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,18 mg |
|
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,18 mg |
|
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,17 mg |
|
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,15 mg |
|
Mersin cezeryesi, cevizli
|
» Geleneksel gıdalar |
0,14 mg |
|
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,14 mg |
|
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,14 mg |
|
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,14 mg |
|
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,14 mg |
|
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,13 mg |
|
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
0,13 mg |
|
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,12 mg |
|
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,12 mg |
|
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,11 mg |
|
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,11 mg |
|
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,10 mg |
|
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,09 mg |
|
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,09 mg |
|
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,08 mg |
|
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
0,08 mg |
|
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,05 mg |
|
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,05 mg |
|
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,00 mg |
|
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,00 mg |