|
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
155,3 µg |
|
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
102,0 µg |
|
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
54,9 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
53,3 µg |
|
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
53,0 µg |
|
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
48,9 µg |
|
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
47,5 µg |
|
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
46,6 µg |
|
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
43,9 µg |
|
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
40,8 µg |
|
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
40,4 µg |
|
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
39,2 µg |
|
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
37,8 µg |
|
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
35,6 µg |
|
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
34,7 µg |
|
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
33,3 µg |
|
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
31,2 µg |
|
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
31,1 µg |
|
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
31,1 µg |
|
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
28,8 µg |
|
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
28,6 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
27,7 µg |
|
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
27,6 µg |
|
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
26,9 µg |
|
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
26,9 µg |
|
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
26,4 µg |
|
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
23,4 µg |
|
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
22,8 µg |
|
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
22,3 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
21,9 µg |
|
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
21,8 µg |
|
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
21,7 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
21,7 µg |
|
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
21,0 µg |
|
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
20,8 µg |
|
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
20,0 µg |
|
Tahin, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
19,8 µg |
|
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
19,0 µg |
|
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
19,0 µg |
|
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
18,9 µg |
|
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
18,8 µg |
|
Tahin, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
18,8 µg |
|
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
18,7 µg |
|
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
18,0 µg |
|
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
17,2 µg |
|
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
17,1 µg |
|
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
17,1 µg |
|
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
17,0 µg |
|
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
17,0 µg |
|
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
16,8 µg |
|
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
16,6 µg |
|
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
16,2 µg |
|
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
15,6 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
15,5 µg |
|
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
15,2 µg |
|
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
15,1 µg |
|
Mantar, beyaz şapkalı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
15,0 µg |
|
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
14,9 µg |
|
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
14,6 µg |
|
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
14,5 µg |
|
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
14,3 µg |
|
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
14,0 µg |
|
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
14,0 µg |
|
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
13,7 µg |
|
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
13,6 µg |
|
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
13,2 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
12,9 µg |
|
Tahin helvası, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
12,5 µg |
|
Mısır çerezi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
12,3 µg |
|
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
12,3 µg |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
12,0 µg |
|
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
11,8 µg |
|
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
11,7 µg |
|
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
11,6 µg |
|
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
11,6 µg |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
10,9 µg |
|
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
10,7 µg |
|
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
10,7 µg |
|
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
10,7 µg |
|
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
10,6 µg |
|
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
10,2 µg |
|
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
10,0 µg |
|
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
10,0 µg |
|
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
10,0 µg |
|
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
10,0 µg |
|
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
10,0 µg |
|
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
9,9 µg |
|
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
9,8 µg |
|
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
9,8 µg |
|
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
9,7 µg |
|
Antep fıstığı, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
9,7 µg |
|
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
9,5 µg |
|
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
9,5 µg |
|
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
9,5 µg |
|
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
9,4 µg |
|
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
9,2 µg |
|
Yaz helvası, cevizli, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
9,2 µg |
|
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
9,1 µg |
|
Tuz, sofra, iyotsuz
|
» Muhtelif gıda |
9,0 µg |
|
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
8,7 µg |
|
Biber, kırmızı, dolmalık, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
8,6 µg |
|
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
8,6 µg |
|
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
8,5 µg |
|
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
8,5 µg |
|
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
8,4 µg |
|
Simit, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
8,4 µg |
|
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
8,3 µg |
|
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
8,2 µg |
|
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
8,2 µg |
|
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
8,1 µg |
|
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
7,9 µg |
|
Maydanoz, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
7,8 µg |
|
Denizli leblebisi
|
» Geleneksel gıdalar |
7,7 µg |
|
Mantar, beyaz şapkalı, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
7,7 µg |
|
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
7,7 µg |
|
Ekmek, kepekli
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
7,7 µg |
|
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
7,4 µg |
|
Tuz, iri salamura
|
» Muhtelif gıda |
7,3 µg |
|
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
7,2 µg |
|
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
7,2 µg |
|
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
7,2 µg |
|
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
7,2 µg |
|
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
7,2 µg |
|
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
7,2 µg |
|
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
7,2 µg |
|
Arpa, altı sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
6,6 µg |
|
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
6,6 µg |
|
Çay, siyah, kuru
|
» İçecekler |
6,6 µg |
|
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
6,6 µg |
|
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
6,6 µg |
|
Yaprak sarma, etli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
6,5 µg |
|
Yaz helvası, cevizli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
6,5 µg |
|
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
6,5 µg |
|
Ramazan pidesi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
6,4 µg |
|
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
6,4 µg |
|
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
6,4 µg |
|
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
6,2 µg |
|
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
6,2 µg |
|
Çubuk turşusu, salatalık, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
6,1 µg |
|
Tuz, sofra, iyotlu
|
» Muhtelif gıda |
6,1 µg |
|
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
6,1 µg |
|
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
6,1 µg |
|
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
6,0 µg |
|
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
6,0 µg |
|
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
6,0 µg |
|
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
5,9 µg |
|
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
5,7 µg |
|
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
5,6 µg |
|
Domates, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
5,6 µg |
|
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
5,6 µg |
|
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
5,6 µg |
|
Patlıcan, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
5,6 µg |
|
Pestil, dut, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
5,5 µg |
|
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
5,4 µg |
|
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
5,4 µg |
|
Kahve, çözünebilir
|
» İçecekler |
5,3 µg |
|
Bisküvi, tatlı (petit beure)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
5,2 µg |
|
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
5,2 µg |
|
Baklava, cevizli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
5,1 µg |
|
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
5,0 µg |
|
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
4,9 µg |
|
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
4,8 µg |
|
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
4,8 µg |
|
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
4,7 µg |
|
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
4,7 µg |
|
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
4,7 µg |
|
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
4,6 µg |
|
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
4,6 µg |
|
Bezelye, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
4,5 µg |
|
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
4,5 µg |
|
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
4,4 µg |
|
Nar ekşisi, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
4,4 µg |
|
Sirke, üzüm
|
» Muhtelif gıda |
4,2 µg |
|
Çay, kuşburnu
|
» İçecekler |
4,2 µg |
|
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
4,0 µg |
|
Antep baklavası, fıstıklı
|
» Geleneksel gıdalar |
4,0 µg |
|
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
4,0 µg |
|
Kayısı çekirdeği, iç
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
3,9 µg |
|
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3,8 µg |
|
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3,8 µg |
|
Pekmez, dut, Gümüşhane
|
» Geleneksel gıdalar |
3,8 µg |
|
Karnavas dut pekmezi, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
3,7 µg |
|
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
3,7 µg |
|
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
3,7 µg |
|
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3,6 µg |
|
Nane, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
3,5 µg |
|
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
3,5 µg |
|
Türk kahvesi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
3,5 µg |
|
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3,4 µg |
|
Vişne, konserve
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
3,3 µg |
|
Badem ezmesi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
3,2 µg |
|
Katmer, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3,1 µg |
|
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
3,1 µg |
|
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
3,0 µg |
|
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3,0 µg |
|
Müsli, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
3,0 µg |
|
Üzüm, siyah, çekirdekli, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
3,0 µg |
|
İzmit pişmaniyesi
|
» Geleneksel gıdalar |
2,9 µg |
|
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
2,9 µg |
|
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,9 µg |
|
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2,8 µg |
|
Dut, beyaz, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,8 µg |
|
Pestil, dut, Kemaliye, Erzincan
|
» Geleneksel gıdalar |
2,8 µg |
|
Tahin helvası, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
2,8 µg |
|
Tahin helvası, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
2,8 µg |
|
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
2,8 µg |
|
Reçel, vişne
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,8 µg |
|
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2,8 µg |
|
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
2,8 µg |
|
Baklava, fıstıklı, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
2,7 µg |
|
Reçel, böğürtlen
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,7 µg |
|
Nar ekşisi, Hatay
|
» Geleneksel gıdalar |
2,7 µg |
|
Reçel, ayva
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,6 µg |
|
Reçel, incir
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,6 µg |
|
Lokum, sade, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
2,6 µg |
|
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,6 µg |
|
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2,6 µg |
|
Tavşanlı leblebisi, Kütahya
|
» Geleneksel gıdalar |
2,6 µg |
|
Badem ezmesi, Edirne
|
» Geleneksel gıdalar |
2,5 µg |
|
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,5 µg |
|
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,5 µg |
|
Keçiboynuzu, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,5 µg |
|
Bazlama
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2,4 µg |
|
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2,4 µg |
|
Gümüşhane dut pestili
|
» Geleneksel gıdalar |
2,4 µg |
|
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
2,4 µg |
|
Pastırma çemeni, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
2,3 µg |
|
Kayısı, konserve
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,2 µg |
|
Koyun, kuyruk yağı
|
» Et ve et ürünleri |
2,2 µg |
|
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
2,2 µg |
|
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
2,0 µg |
|
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
2,0 µg |
|
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,8 µg |
|
Kayısı, Hacıhaliloğlu, günkurusu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,8 µg |
|
Fındık, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,8 µg |
|
Yufka, pişmiş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,8 µg |
|
Üzüm, yuvarlak, çekirdeksiz, Sultaniye, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,7 µg |
|
Bamya, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1,7 µg |
|
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,7 µg |
|
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,7 µg |
|
Ebegümeci
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1,7 µg |
|
Nar ekşisi, Gaziantep
|
» Geleneksel gıdalar |
1,6 µg |
|
Yaz helvası, cevizli, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
1,6 µg |
|
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,6 µg |
|
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,5 µg |
|
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,5 µg |
|
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
1,5 µg |
|
Pestil, üzüm, Gaziantep
|
» Geleneksel gıdalar |
1,4 µg |
|
Mısır, tatlı, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1,4 µg |
|
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,4 µg |
|
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,4 µg |
|
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,3 µg |
|
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
1,3 µg |
|
Ekmek, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
1,3 µg |
|
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,3 µg |
|
Lokum, safranlı, antep fıstıklı, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
1,3 µg |
|
Erik, Avrupa erik grubu, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,2 µg |
|
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
1,2 µg |
|
Bakla
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1,2 µg |
|
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
1,2 µg |
|
Mersin cezeryesi, cevizli
|
» Geleneksel gıdalar |
1,2 µg |
|
Asma yaprağı, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,1 µg |
|
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,1 µg |
|
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,1 µg |
|
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,0 µg |
|
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
1,0 µg |
|
Bozdağ kestane şekeri, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,9 µg |
|
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,9 µg |
|
Lahana, kara
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,9 µg |
|
Kestane şekeri, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0,9 µg |
|
Ispanak
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,8 µg |
|
Maydanoz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,7 µg |
|
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,7 µg |
|
Marul, kıvırcık, salata
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,6 µg |
|
Pazı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,5 µg |
|
Badem, kabuklu, tatlı, çağla
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,5 µg |
|
Soğan, mor, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,4 µg |
|
Kayısı, Hacıhaliloğlu, kükürtlü, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,4 µg |
|
Portakal, Valensiya çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,3 µg |
|
Elma, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,2 µg |
|
Çilek
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,1 µg |
|
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
|
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
|
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
|
Kraker, tuzlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Buğday kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Mısır, tatlı, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Mısır nişastası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,0 µg |
|
Domates salçası
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Domates, doğranmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Domates suyu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Turşu, biber
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Biber salçası
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Biber, közlenmiş, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Patlıcan, közlenmiş, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Kabak çekirdeği, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Turşu, acur
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Fasulye, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Fasulye, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Turşu, fasulye
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Bezelye, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Börülce, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Bamya, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Bamya, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Kuşkonmaz, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Marul, uzun yapraklı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Marul, baş salata, Iceberg
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Enginar, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Enginar, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Turşu, lahana
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Turşu, havuç
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Ispanak, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Turşu, pancar, kırmızı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Şeker, beyaz, küp
|
» Şeker ve şekerli ürünler |
0,0 µg |
|
Şeker, esmer, küp
|
» Şeker ve şekerli ürünler |
0,0 µg |
|
Gofret, kremalı, vanilya aromalı
|
» Şeker ve şekerli ürünler |
0,0 µg |
|
Portakal suyu, konsantre
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Portakal suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Reçel, portakal
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Limon, Interdonato
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Trabzon hurması, meyve et rengi kahverengi, kararsız
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Trabzon hurması, meyve et rengi sarı, kararlı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Üzüm suyu, kırmızı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Elma suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Kayısı suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Reçel, kayısı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Şeftali suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Reçel, şeftali
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Vişne suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Vişne, dondurulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Nar suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Çilek suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Reçel, çilek
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Çilek, dondurulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Reçel, ahududu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Zeytin, siyah, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Zeytin, siyah, sele
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Zeytin, yeşil, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Marmelat, kızılcık
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Marmelat, kuşburnu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Yenidünya
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
İğde, kültür, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Aromalı içecek, gazlı, portakal aromalı
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Aromalı içecek, gazlı, sade
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Su, içme-kullanma
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Kola
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Limonata
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Su, doğal mineralli
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Su, içme
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Tonik
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Maya, hamur, kuru
|
» Muhtelif gıda |
0,0 µg |
|
Maya, hamur, yaş
|
» Muhtelif gıda |
0,0 µg |
|
Reçel, gül, Isparta
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Güllaç, yaprak, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Pekmez, harnup (keçiboynuzu), Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Zile pekmezi (beyaz, sert, üzüm pekmezi)
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Pekmez, Andız, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Çorum leblebisi
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Kara dut (rum dutu) suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,0 µg |
|
Barbunya fasulyesi, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,0 µg |
|
Lokum, kaymaklı, Afyon
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Pestil, üzüm, Ürgüp, Nevşehir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Tel kadayıf, çiğ (hammadde, Erzurum kadayıf dolması)
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Tel kadayıf, çiğ, Bingöl
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Tel kadayıf, çiğ, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
İskilip turşusu, salatalık, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Turşu, salatalık, Gedelek, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Hardaliye, Kırklareli
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |
|
Muhallebi, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Tel kadayıf, çiğ (hammadde, Antakya künefesi)
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
|
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,0 µg |
|
Bisküvi, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,0 µg |
|
Un, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,0 µg |
|
Makarna, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,0 µg |
|
Kola, enerjisi azaltılmış
|
» İçecekler |
0,0 µg |
|
Kahve kreması, toz
|
» Muhtelif gıda |
0,0 µg |
|
Yufka, böreklik, çiğ
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,0 µg |